Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladionica

Tečaj je 1.80 da će se Hrvatska plasirati na SP

'11.09.2012., stadion Kralj Baudouin, Bruxelles, Belgija - Kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014., skupina A, 2. kolo, Belgija - Hrvatska. Igor Stimac.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Marko Prpic/PIXSELL
11.10.2013.
u 08:03

Tečaj da ćemo kvalifikacije završiti ispred Belgijaca i izravno se plasirati na SP je 17

Na kladionicama je Hrvatska favorit u susretu s Belgijom. Tečaj na pobjedu vatrenih u pretposljednjoj utakmici kvalifikacija za SP je 2.40, na trijumf belgijske selekcije 2.80, dok je koeficijent da će susret u Maksimiru završiti neodlučeno 3.40.

Najmanji tečaj (6.5) na točan rezultat je na pobjedu Hrvatske od 1:0, te na remi 1:1. Dvije utakmice do kraja kvalifikacija Belgija ima pet bodova više od Hrvatske i praktički je osvojila prvo mjesto (1.01) u skupini. Tečaj da ćemo kvalifikacije završiti ispred Belgijaca i izravno se plasirati na SP je 17.

A hoćemo li na kraju otići u Brazil ili ne, koeficijent je 1.80, odnosno 2.00 da nećemo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije