Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igralište.hr

Stanić: Kakav apsurd! Samo Srbija može spasiti hrvatski nogomet

mario stanić
Jurica Galoić/Pixsell
11.02.2013.
u 22:40

Samo Srbija može mobilizirati sve navijačke skupine. Dolazak Srbije može ispuniti stadion Maksimir do zadnjeg mjesta

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić redovito piše kolumne za Igralište.hr. U najnovijoj je najavio kvalifikacijski susret između Hrvatske i Srbije.

"Stiže protivnik kojeg ne treba dodatno predstavljati. Stiže nam u goste reprezentacija koja će konačno napuniti, čak i prepuniti Maksimir. Traži se ulaznica viška... Ujedinit će se Hrvatska taj dan, vjerujte mi, sjever i jug bit će jedno, HDZ i SDP bit će jedno, tajkuni i radnici bit će jedno, ukratko – spojit će se naoko nespojivo. Koga briga za krizu? Koga briga za kreditni rejting, za korupcije i sve afere !?

Svi oni nesretnici što nemaju rodbine u Hrvatskom nogometnom savezu ili nisu tako financijski moćni, morat će se zadovoljiti gledanjem preko malih ekrana.

Konačno će biti živo posvuda u gradu. Konačno je nogomet opet IN. Nekad najpopularniji sport u Hrvata opet će bljesnuti u svom punom sjaju.

Tog dana ja ću biti poprilično žalostan jer upravo dok ovo pišem uviđam da samo Srbija može spasiti hrvatski nogomet. Kakav apsurd! Samo Srbija može mobilizirati sve navijačke skupine, dolazak Srbije može ispuniti stadion Maksimir do zadnjeg mjesta, a za sve druge atraktivne protivnike nisam siguran. Nadam se da sam u krivu, iskreno se nadam da nije tako, ali se bojim istine.

Cijelu kolumnu možete pročitati OVDJE!

>>>Mihajlović: Hrvatska je bolja od Srbije, remi bi bio iznenađenje

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Matija22
Matija22
11:20 12.02.2013.

neznam šta je taj pametan rekao pa i kad su englezi tu igrali bio je pun stadion, biće i protiv Belgije pun, pa nećeju dolazit kad igraju protiv npr.San Marina gdje im je to trening uvijek kad su jaće reprenzentacije je pun stadion

SO
sokol5
12:27 12.02.2013.

Ovaj momak je nešto gadno isfrustiran,i on živi u irealnom svijetu kao i naši političari.Bio sam sa svojim sinom i još 4-5 prijatelja u Osijeku protiv Walesa i ići ćemo protiv Škotske ako bude u Slavoniji.Takozvane male tekme treba davati malim sredinama a to što samo Srbija može ujediniti i mobilizirati Hrvate malo se prešao. Neka se sjeti kako je bilo 16.11.2012.( povratak naših generala ) i neka ne kenja bezveze. Dosta je više podjela!!!

AR
arjavas
10:53 12.02.2013.

Stanić je u pravu. Ako ne pobjedimo Srbiju i ne palsiramo se na svjetsko prvenstvo , hrvatski nogomet je onda u ku..u.Jedino je reprezentacija nekaj kaj je ostalo od hrvatskog nogometa . Nažalost sve mlade igrače koji su imalo vrijednii rasprodajemo po europi , a da se još nisu pošteno ni dokazali u Hrvatskoj. Katastrofa je kad Štimac izjavljuje da je odlazak Kovačića i radoševića iz Hrvatske dobitak za hrvatski nogomet. Štimac nam poručuje da je da je hrvatski nogomet ustvari samo reprezentacija , a klubovi i nogometne lige snisu važne . Takvo što može izjavljivati "kratkovidna budala" , ili osoba koja ima koristi od transfera a nikako izbornik nacionalne vrste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije