Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pili naopako?

Mihajlović: Hrvatska je bolja od Srbije, remi bi bio iznenađenje

'Serbia's head coach Sinisa Mihajlovic (R) hugs Serbia's Branislav Ivanovic during their international friendly soccer match against Ireland in Belgrade August 15, 2012. REUTERS/Marko Djurica (SERBI
Reuters
11.02.2013.
u 20:05

Dodao je i da već otprilike zna sastav za utakmicu protiv Hrvatske, da su mu upitna samo dva mjesta u momčadi

Kako se bliži kvalifikacijska utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu između Hrvatske i Srbije, izbornik srbijanske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović sve se češće pojavljuje u medijima. U najnovijem istupu pohvalio je našu reprezentaciju.

– Hrvatska, kao i svaka momčad, ima mane. No oni su ipak bolji od nas i svaki rezultat osim njihove pobjede u Zagrebu bio bi veliko iznenađenje. Ne za mene, ali za javnost, svakako – rekao je Mihajlović za telegraf.rs.

Dodao je i da već otprilike zna sastav za utakmicu protiv Hrvatske, da su mu upitna samo dva mjesta u momčadi i o tome intenzivno razmišlja.

Komentara 4

OB
-obrisani-
20:33 11.02.2013.

Pili naopako... Negdje prije je govorio da nismo zasluzili bodove koje imamo ,da ide na pobjedu a sad kaze da je Hrvatska bolja , i remi bio bio dobar... >:-)

DO
dominikanac
20:38 11.02.2013.

mihajloviću je jedina šansa to što se u nogometu nerijetko dešava da david pobjedi golijata

OB
-obrisani-
21:30 11.02.2013.

Ljudi polako , znamo da je ovo njegova patka , a upravo to hoce da nasi igraci udju onak na teren tek reda radi da se utakmica odradi , a upravo on tu vidi sansu. Lopta je okrugla i utakmicaa traje 90 minuta , jedan primljeni gol iz neopreznosti moze odvesti u porast , zato molim maksimalnu koncentraciju nasih igraca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije