Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igralište.hr
Povratak na članak

Stanić: Kakav apsurd! Samo Srbija može spasiti hrvatski nogomet

Samo Srbija može mobilizirati sve navijačke skupine. Dolazak Srbije može ispuniti stadion Maksimir do zadnjeg mjesta

Komentari 7

AR
arjavas
10:53 12.02.2013.

Stanić je u pravu. Ako ne pobjedimo Srbiju i ne palsiramo se na svjetsko prvenstvo , hrvatski nogomet je onda u ku..u.Jedino je reprezentacija nekaj kaj je ostalo od hrvatskog nogometa . Nažalost sve mlade igrače koji su imalo vrijednii rasprodajemo po europi , a da se još nisu pošteno ni dokazali u Hrvatskoj. Katastrofa je kad Štimac izjavljuje da je odlazak Kovačića i radoševića iz Hrvatske dobitak za hrvatski nogomet. Štimac nam poručuje da je da je hrvatski nogomet ustvari samo reprezentacija , a klubovi i nogometne lige snisu važne . Takvo što može izjavljivati "kratkovidna budala" , ili osoba koja ima koristi od transfera a nikako izbornik nacionalne vrste.

VL
Avatar Matija22
Matija22
11:20 12.02.2013.

neznam šta je taj pametan rekao pa i kad su englezi tu igrali bio je pun stadion, biće i protiv Belgije pun, pa nećeju dolazit kad igraju protiv npr.San Marina gdje im je to trening uvijek kad su jaće reprenzentacije je pun stadion

VL
SO
sokol5
12:27 12.02.2013.

Ovaj momak je nešto gadno isfrustiran,i on živi u irealnom svijetu kao i naši političari.Bio sam sa svojim sinom i još 4-5 prijatelja u Osijeku protiv Walesa i ići ćemo protiv Škotske ako bude u Slavoniji.Takozvane male tekme treba davati malim sredinama a to što samo Srbija može ujediniti i mobilizirati Hrvate malo se prešao. Neka se sjeti kako je bilo 16.11.2012.( povratak naših generala ) i neka ne kenja bezveze. Dosta je više podjela!!!

VL
UR
uravnotezenost
14:50 12.02.2013.

Staniću 200 % si u pravu bez obzira na ove komentare koje ostavljaju neevoluirani "domoljubi ili navijačine".Neki uopće ne shvaćaju tvoju opasku a neki ju jednostavno ne žele shvatiti.Dođe im na isto.Ti si opisao hrvatski nogomet koji je doživio dno dna i to je tvoja poruka.Odličan tekst!

VL
OB
-obrisani-
16:59 12.02.2013.

Štimac nam poručuje da je da je hrvatski nogomet ustvari samo reprezentacija , a klubovi i nogometne lige snisu važne . Takvo što može izjavljivati "kratkovidna budala" , ili osoba koja ima koristi od transfera a nikako izbornik nacionalne vrste. >> >" kratkovidne budale" nisu sposobne shvatiti na kojoj razini je hrvatski nogomet, i da je Dinamo jedini klub koji nesto vrijedi. Tko je drugima prijacio raditi na isti nacin. Potom je dosla i privredna kriza i ljudi nemaju novca i ne dolaze na stadione. Jedini nacin da bolji klubovi opstanu je da prodaju svoje najbolje igrace. Kako netko moze usporedjivati HNL sa ligama petice?! Naravno da ce Radosevic i Kovacic postati jos mnogo bolji igraci . Vec su pomogli svojim klubovima koji bi tesko opstali bez tog novca ( Hajduk nikako ) a repki ce uskoro pomoci svojom visom kvalitetom i zreloscu.

VL
AN
Andreeejjj
19:58 12.02.2013.

MARIO STANIĆ odličan čovjek, još bolji svjetski nogometaš...a kolumne su mu vrh vrhova. Dečko je inteligentan iako je "nogometaš", to se vidi po pisanju kolumni. Samo nastavi pisati tako realno i odlično MARIO i Bog da ti podari 100 godina!

VL
SE
sestrićna
16:46 13.02.2013.

bravo mario !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.