Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U talijanskim medijima

Srpski napadač oduševljava u Juventusu: 'Stara dama' mu nudi dugogodišnji ugovor i veliku zaradu

Serie A - Juventus v Empoli
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
1/5
28.02.2024.
u 14:56

Premda su zaredali nekoliko lošijih rezultata, donedavno su se borili s Interom za prvo mjesto u Serie A. Ipak, nizom od četiri kola bez pobjede crno-plavi su im uspjeli pobjeći na devet bodova prednosti

Srpski reprezentativni napadač i zvijezda Juventusa, Dušan Vlahović, priprema se na potpisivanje novog dugogodišnjeg ugovora sa "starom damom". Njegov bi se agent trebao sastati s klubom u nadolazećim tjednima i dogovoriti produženje suradnje 24-godišnjeg igrača sa talijanskim velikanom.

Vlahović je tijekom posljednjih tjedana pokazivao sjajnu formu. U posljednjih sedam ligaških utakmica upisao je čak devet golova od ukupnih 15 koje je postigao ove sezone. Prema pisanju Gazzette dello Sport, novi bi ugovor trebao vrijediti do lipnja 2028. godine, a Vlahoviću bi trebao donositi zaradu od 12 milijuna eura po sezoni.

GALERIJA Spektakularne scene iz vrućeg Napulja. Stotine tisuća slave naslov prvaka poslije 33 godine

Serie A - Juventus v Empoli
1/7

Dodaju kako je Vlahović već rekao svome agentu Darku Ristiću da je otvoren za sklapanje novog ugovora s klubom iz Torina te da su prvi razgovori sa sportskim direktorom Cristianom Giuntolijem bili pozitivni. Nastavak razgovora i konačan dogovor oko detalja novoga ugovora očekuje se krajem proljeća ove godine.

Juventus je prošle sezone pretrpio težak udarac kada kažnjen oduzimanjem deset bodova zbog optužbi za krivotvorenje računa i manipulaciju tržištem. Time su završili na sedmome mjestu. Također, zbog nepoštivanja pravila financijskog fair-playa zabranjen im je nastup u europskim natjecanjima (njihovo je mjesto preuzela Fiorentina), a dobili su i milijune eura kazne.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, "stara dama" je i ovoga puta isplivala iz svojih problema. Premda su zaredali nekoliko lošijih rezultata, donedavno su se borili s Interom za prvo mjesto u Serie A. Ipak, nizom od četiri kola bez pobjede crno-plavi su im uspjeli pobjeći na devet bodova prednosti. Još uvijek imaju četiri boda više od trećeplasiranog Milana. U 26. kolu su svladali Frosinone s 3:2, a idućeg ih vikenda čeka susret s aktualnim prvacima Napolijem. 

VIDEO Marić otkrio tko ima pristup VAR snimkama zbog kojih je izbila velika afera u hrvatskom nogometu

 

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:10 28.02.2024.

Dobro, do kad bu to trajalo? Civilizaciju NE zanimaju ti vaši tro...prstaši. Jasno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije