Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susreli se u Beleku

Srna poželio preskočiti ogradu kada je ugledao Srbina sklonoga skandalima, sve je snimljeno

Darijo Srna
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
04.02.2020.
u 17:22

Njihov je susret na jednom od tamošnjih igrališta bio doista emotivan i srdačan, a kako i ne bi kada se dečki znaju iz davnina

Darijo Srna, čuveni nekadašnji hrvatski reprezentativac koji danas služi kao član stručnog stožera Šahtara, silno se  iznenadio kada je u ponedjeljak u turskom Beleku ugledao Nenada Lalatovića, trenera Vojvodine.

Njihov je susret na jednom od tamošnjih igrališta bio doista emotivan i srdačan, a kako i ne bi kada se dečki znaju iz davnina, još otkako su obojica nosili dres slavnog ukrajinskog kluba (u Šahtar su stigli 2003. godine). 

Srna je od sreće što vidi starog prijatelja poželio preskočiti ogromnu žičanu ogradu koja ih je u tom trenutku dijelila (video možete pogledati ovdje), ali se ipak strpio do svršetka treninga kako bi Lalatoviću pao u zagrljaj.

- Srna je moj veliki prijatelj, s njim sam proveo tri godine u Donjecku. Živjeli smo jedno vrijme zajedno kada je došao u klub.

Družili smo se svakodnevno, a i dan-danas smo u kontaktu - ispričao je srpskim novinarima Lalatović i na sav glas nahvalio Srnu

- Srna ima kvalitetu. Bio je vrhunski igrač s karakterom. Siguran sam da će jednog dana postati i prvi trener Šahtara jer je to, kakav je čovjek, svakako zaslužio - dodao je Lalatović.

Inače, Lalatović uspješno vodi Vojvodinu, trenutačno je treći iza Crvene zvezde i Partizana, a posljednjih je mjeseci više puta upadao u skandale.

Osobito se pamte dva incidenta, njegova 'eksplozija' u Kruševcu (taj je video do danas pogledan gotovo milijun puta), kao i obračun na gostovanju u Nišu. 

Prisjetite se i njegove zgode s dekolteom glasnogovornice kluba Bebe Kružević.

Srna na treningu u Beleku

Ključne riječi

Komentara 1

HH
Hrvoje Hrk !!
17:56 04.02.2020.

Bravo !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije