Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Srna asistirao u pobjedi Šahtara, Ćaleta-Car zabio za Salzburg

Darijo Srna
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.08.2017.
u 21:29

Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car bio je strijelac za Salzburg koji je u susretu 3. kola austrijskog prvenstva na svom terenu svladao Admiru sa 5:1

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna odigrao je čitavu utakmicu za Šahtar iz Donecka koji je u 4. kolu ukrajinskog prvenstva kao domaćin u Harkivu svladao Iličevec iz Mariupolja sa 3:1 (2:0) te je bio asistent za prvi pogodak svoje momčadi.

Šahtar sada ima devet bodova, kao i vodeći Dinamo iz Kijeva koji ima utakmicu manje, dok je Iličevec šesti s pet bodova.

Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car bio je strijelac za Salzburg koji je u susretu 3. kola austrijskog prvenstva na svom terenu svladao Admiru sa 5:1 (2:0).

Ćaleta-Car je pogodio za 3:0 u 51. minuti, a na terenu je proveo svih 90 minuta.

Salzburg je vodeći na ljestvici sa sedam bodova, koliko ima i drugi LASK, dok je Admira sedma s tri boda. 

Nogometaši Feyenoorda osvojili su nizozemski Superkup, oni su na svom terenu svladali Vitesse boljim izvođenjem 11-eraca. 

Nakon 90 minuta bilo je 1:1, Feyenoord je poveo preko Toornstre (7), a izjednačio je Buettner (58-11m).

Prilikom izvođenja 11-eraca Feyenoord je bio uspješniji sa 4:2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije