Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKI SU ODBILI JUVE

Srbina koji se ne želi odreći Arkana za trenera želi nogometni gigant

Italian football Serie A match - Bologna Fc vs ACF Fiorentina
LiveMedia/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
11.05.2021.
u 19:44

Uz to što Mihajlović vodi Bolognu, vodio je ranije i Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting Lisabon, te srpsku reprezentaciju.

Srpski trener Siniša Mihajlović dobro je poznat u Italiji. Svoju Bolognu je vodio i bolestan, a trebao je postati i počasni stanovnik grada. Doduše, stvar je zapela kod jedne 'sitnice'. Naime, Mihajlović se ne želi odreći ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana s kojim je, kaže, bio sportski prijatelj dok je igrao u Crvenoj zvezdi, a Arkan bio vođa navijačke skupine Delija.

Sada ga, pak, želi jedan drugi talijanski klub, pravi gigant - Juventus. Andrea Pirlo već je bivši, govore tamošnji mediji. Odradit će posao do kraja sezone, a onda Juve treba novoga stručnjaka. Među kandidatima za njegovog nasljednika, najizlgedniji je upravo srpski strateg, piše Corriere delo sport.

Simone Inzaghi i Gennaro Gattuso, Massimiliano Allegri čak i Zinedine Zidane su drugi kandidati, no od njih, čini se - ništaInzaghi trenutno trenira Lazio, a Gattuso Napoli. Zidane je zadovoljan u Realu, a Allegri ima uvjete za povratak koje mu Juve vjerojatno neće htjeti ispuniti. 

 Uz to što Mihajlović vodi Bolognu, vodio je ranije i Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting Lisabon, te srpsku reprezentaciju.

>> Pogledajte sve Dinamove titule:

Ključne riječi

Komentara 1

RE
RedTree
20:13 11.05.2021.

Ja znam da je popularno za click bait, ali Juve je će moliti Allegrija nazad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije