Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA 21. STOLJEĆA

Srbin iz Crvene zvezde uzburkao duhove izjavama o Dinamu

17.08.2019.
u 09:29

- Volim te velike utakmice, a s njima bi bila posebna, sigurno. Ako ne i utakmica 21. stoljeća. Zašto da ne? Dvije utakmice s njima, u Zagrebu i Beogradu... Bio bi spektakl za navijače

Branič Crvene zvezde Radovan Pankov želio je s Dinamom igrati još u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a sada bi zagrebački klub rado vidio u skupini. No, dakako, prije toga treba proći posljednju prepreku u kvalifikacijama. Modri igraju protiv norveškog Rosenborga, a Zvezdin protivnik je švicarski Young Boys.

- Volio bih da smo Dinamo izvukli u trećem ili četvrtom kolu! Volim te velike utakmice, a s njima bi bila posebna, sigurno. Ako ne i utakmica 21. stoljeća. Zašto da ne? Dvije utakmice s njima, u Zagrebu i Beogradu... Bio bi spektakl za navijače. Sigurno bi ih doživljavali strastveno i nervozno iščekujući pobjedu, a to bi bila utakmica posebna za nas - rekao je Pavkov za srbijanske medije.

Naglašava da ne bi imao ništa protiv Dinama u skupini Lige prvaka.

- Protivnik po mjeri za grupnu fazu, borba za treće mjesto, koje bi bilo sasvim dohvatljivo, što automatski znači igranje Europske lige u nokaut fazi. Bolje imati nekoga kao što je Dinamo, nekog s kim možeš igrati i boriti se za to treće mjesto, nego da imati skupinu smrti kao prošle godine - kaže Pankov.

I kako bi izgledala njegova idealna skupina u Ligi prvaka?

- Neozbiljno je da pričam o tome, ali hajde, neka želja bude da pored Dinama budu Real ili Barcelona. Od Engleza ne bih nikoga jer me ne privlače. Neka budu Inter ili Juventus od talijanskih momčadi - završio je Pankov. 

Ključne riječi

Komentara 16

MA
magnum2013
11:56 17.08.2019.

Opet članak o Zvezdi, a i ovaj puta autor: Večernji list. Gdje je problem da se autor članka potpiše, ili to čini samo kod obračuna honorara. Zar bi vam bilo toliko važno da Zvezda dođe u Zagreb? Pravite spektakl iz ničega. To su sportaši, igraju i od toga žive i puno su pametniji od vas.

AN
angeomihael
09:53 17.08.2019.

Oluja 2 u najavi.

Avatar Django
Django
09:55 17.08.2019.

Prvo skoči pa onda reci hop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije