Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liverpool u problemima

Srbin i Hrvat na udaru: Marković i Lovren najgora pojačanja!

Dejan Lovren
Foto: PA/Pixsell
19.11.2014.
u 10:24

Najbolje pojačanje je Alberto Moreno koji je za 12 milijuna funti stigao iz Valencije. Za njega se piše da nije ni on do kraja oduševio, da je bilo grešaka, ali da je ostavio dobar dojam

Liverpool je ovog ljeta potrošio 100 milijuna funti na pojačanja, ali igra puno lošije nego prošle sezone. Naravno, u obzir treba uzeti da im je otišao Luis Suarez kojeg je teško nadomjestiti, ali pojačanja se nisu nametnula i razočarala su. Liverpool Echo ocijenio je pojačanja, a najgore ocjene dobili su Dejan Lovren i Lazar Marković.

Obojica su dobila 4/10, a čak je i Mario Balotelli bolji od njih.

"Navijače 'redsa' najviše brine Lovrenova forma. Postao je najskuplji branič u klupskoj povijesti i od njega se očekivali da riješi problem obrane. No, on je stvari samo pogoršao. Čini greške u osnovnim stvarima i nedostaje mu komunikacije sa suigračima. On se sada mora boriti i za mjesto u početnoj postavi. Doveden je kao dugoročno rješenje i mora što prije početi opravdavati uložen novac", piše o Lovrenu.

Najbolje pojačanje je Alberto Moreno koji je za 12 milijuna funti stigao iz Valencije. Za njega se piše da nije ni on do kraja oduševio, da je bilo grešaka, ali da je ostavio dobar dojam i da je pravi borac, što Liverpoolu treba.

>>Najgori na terenu bio je Dejan Lovren, a evo i dokaza

Pojačanja Liverpoola:

Alberto Moreno 7/10
Adam Lallana 6/10
Emre Can 6/10
Javier Manquillo 6/10
Rickie Lambert 5/10
Mario Balotelli 5/10
Lazar Marković 4/10
Dejan Lovren 4/10

Komentara 6

DU
Deleted user
10:33 19.11.2014.

Normalno da su balkanci najlosiji. Živjeli pa vidjeli! Inače uz Ćorluke Kovač preferira Vidu ispred Lovrena a da se pita mene stavio bi i Jedvaja ispred Lovrena.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:22 19.11.2014.

kakav je ostatak tima pojacanja su super

Avatar comandante
comandante
10:46 19.11.2014.

ovi progledali nakon 3 mjeseca i 20 miliončića bačenih u vjetar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije