Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL DONOSI:

Najgori na terenu bio je Dejan Lovren, a evo i dokaza

dejan lovren
Press Association/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
08.11.2014.
u 17:58

Počeo je dobro, ali uskoro je počeo gubiti lopte, a igrači koje je čuvao često su bili u dobrim prilikama. Nije na razini za igrača koji igra u momčadi koja želi biti u top šest.

Dejan Lovren nikako ne opravdava novac koji je Liverpool uložio u njega na početku ove sezone. Redsi su Southamptonu za hrvatskog reprezentativca platili nešto više od 25 milijuna eura kako bi pokrpali rupe u obrani.

Međutim, obrana je i dalje velika boljka momčadi Brendana Rodgersa koja je u samo dvije utakmice Premier lige uspjela sačuvati netaknutu mrežu. U 11 kola primili su 15 golova, a u derbiju protiv Chelseaja upravo je Lovren proglašen najgorim igračem u porazu 2:1.

"Počeo je dobro, ali uskoro je počeo gubiti lopte, a igrači koje je čuvao često su bili u dobrim prilikama. Nije na razini za igrača koji igra u momčadi koja želi biti u top šest", napisao je Goalov novinar, a Optina statistika otkriva kako je Lovren radio ono za što je plaćen. Uglavnom, jako slabo... I dok je u zraku još bio dobar, na zemlji je dobio samo 57,1% duela.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Chelsea preokretom na Anfieldu učvrstio prvo mjesto! Lovren igrao cijeli susret

Komentara 14

DU
Deleted user
18:22 08.11.2014.

evo bacih oko u jutarnji pisu solidna partija lovrena,halo tko je ovdje lud???????????

Avatar nula
nula
18:57 08.11.2014.

Obozavaju kad su Hrvati neuspjesni .

KO
Komacero
13:45 09.11.2014.

lovren nije bio los ,problem je trenerova taktika jer niti igraju obranu sa preuzimanjem igraca niti pokrivaju prostor tak da svaka momcad u kojoj napadaci mjenjaju mjesta i ulaskom u prazan prostor dovodi ih u gol situaciju.tak nesto igra dinamo samo jos puno puno losije.u biti obrana pocinje vec u napadu i ako nemas pametne igrace ili klapu onda je uvjek kriv ovaj ili onaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije