Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

Srbija u šoku zbog odluke Nikole Jokića: "Idi majstore, igraj za Amere"

Sombor: Košarkaš Denver Nuggetsa Nikola  Jokić stigao je na utrku konja
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/3
24.07.2023.
u 08:17

Nikola Jokić odlučio je da neće igrati za Srbiju na Svjetskom prvenstvu, uzeo je odmor nakon naporne NBA sezone

Jedan od najboljih košarkaša svijeta Nikola Jokić odlučio je da neće igrati za Srbiju na Svjetskom prvenstvu koje počinje koncem kolovoza.

Jokić je odlučio uzeti odmor nakon naporne NBA sezone u kojoj je prvi put u karijeri postao prvak najjače lige svijeta. Mnogi ljubitelji ovog sporta u Srbiji zamjerili su mu što je odbio reprezentaciju, a Kurir je izvadio neke od komentara čitatelja na tu vijest:

"A ti narode ustaj u četiri ujutro da ga gledaš i navijaš", "Ima čovjek obaveza na hipodromu", "Idi majstore igraj za Amere i povedi konje sa sobom", "Ja sam budala što ustajem da bi te gledao", samo su on nekih komentara.

Inače, Jokić je za reprezentaciju igrao na Olimpijskim igrama 2016. i osvojio srebrnu medalju. To je prvo veliko natjecanje na kojem je nosio dres nacionalnog tima. Nakon toga je odbio poziv da igra na Europskom prvenstvu kako bi se pripremao za narednu sezonu u NBA-ju, a 2019. godine je igrao na Svjetskom prvenstvu u Kini na kojem je Srbija zauzela peto mjesto. Prethodne godine je igrao na Europskom prvenstvu na kojem je Srbija šokantno poražena od Italije u osmini finala.

 

Srbija je sada na SP-u u skupini s Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom

 

Komentara 17

Avatar votum
votum
09:00 24.07.2023.

Šta se čude? Neka pogledaju sebe. Što oni čine za Srbiju? Biraju Vučića ili kilavo prosvjeduju...

PR
pravednik2
09:24 24.07.2023.

Dok je živio u Srbiji, jeo je ćevape i bureke i bio velik i debeo. Sada u Americi, jede zdravo, živi sportski i postao je planetarno poznati sportaš. Da je bio otišao u Rusiju, vodka bi mu pomračila razum i bio bi u Prigožinovoj brigadi.

DU
Deleted user
12:35 24.07.2023.

srbija je u soku jos od 91-e! evo ni Jokic se ne zeli sramotit i predstavljati ratne zlocince i teroriste koji provociraju konflikte sa svim okolnim susjedima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije