Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA U BUDIMPEŠTI

Srbija okrenula 3:7 protiv Crne Gore za finale EP s Mađarima

Vaterpolo
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.07.2014.
u 22:32

Mađari su protiv Talijana slavili sa 8:7, a Srbi protiv Crne Gore sa 10:9.

Vaterpolisti Mađarske i Srbije igrat će u finalu Europskog prvenstva, ali nimalo lako nisu stigli do te borbe za zlato jer njihovi protivnici napravili su im mnogo problema.

Domaćin se mučio s Talijanima kroz cijeli susret i slavili su na kraju sa 8:7, iako su Talijani odolijevali do posljednjih minuta. Nisu imali snage, očito su se istrošili protiv Hrvatske u četvrtfinalu.

Srbi su pak kreirali pravu senzaciju jer u jednom su trenutku Crnogorci protiv njih vodili 5:1 i 7:3, da bi u posljednjoj četvrtini sve prosuli. Srbi su pobijedili 10:9 i tako će se igrati finale kakvo su svi i predviđali. No da će biti tako teško, nitko nije slutio. Stoga, nema smisla određivati favorita, može se bilo što dogoditi.

>> Talijani potopili dupine, ništa od borbe za medalju na EP

Komentara 2

Avatar Forte
Forte
22:46 25.07.2014.

Sto je ovo ? Srbija nema more niti EU finasije su 0 , nase domoljublje je nestalo , Albanci nam ruse turizam , Alja bijezi u Australiju

Avatar nikola.petrovic.927
nikola.petrovic.927
01:50 26.07.2014.

ujedinite se sa srbijom da osetite slast pobednika ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije