Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI SARAJLIJA

Srbija je dobila što je i zaslužila, a Hrvatska se može nadati naslovu

Švicarska Srbija
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
29.06.2018.
u 14:04

- Bitno je da Hrvatska ima odličnog izbornika, koji je sklopio sve karike i po njegovim uputama u svakom trenutku se zna što tko radi. Mislim da se čak mogu nadati i osvajanju prvenstva - rekao je Vukičević

Legenda FK Sarajeva Slaviša Vukičević (56) oduševljen je igrama Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

- Hrvatska ima Mandžukića, koji trči kao napadač više trči od pola ekipa, gdje god stavite njemu ne smeta i igra. Ima Perišića koji je jedan od najboljih igrača u Italiji. A onda Modrić i Rakitić, posebno Modrić, koji bi mogao biti najbolji igrač SP-a. U Realu je jako bitan, možda nekad i važniji od Ronalda. Pa kada dalje nabrajate gdje im igraju igrači, mnogo toga vam bude jasnije. Bitno je da Hrvatska ima odličnog izbornika, koji je sklopio sve karike i po njegovim uputama u svakom trenutku se zna što tko radi. Mislim da se čak mogu nadati i osvajanju prvenstva - rekao je Vukičević za Oslobođenje.

Švicarska Srbija
1/16

Nije zadovoljan načinom na koji igra Srbija.

- Nasuprot Hrvatske imate Srbiju, koja igra stari nogomet s napadačem, koji je sidraš, ali i kompletna ekipa je jako teška i spora. Sporo prenose loptu i to ne donosi rezultat. Srbija protiv Švicarske povede 1:0 i onda djeluje izgubljeno, kao da je primila gol. Bilo je to neorganizirano i posebno taktički nezrelo - rekao je pa se osvrnuo na otkaz izborniku Slavoljubu Muslinu uoči SP-a.

- Ljudi koji sebi previše daju za pravo žrtvuju Muslina zbog nečijih osobnih interesa, tako da im se dogodilo ovo što su zaslužili. Ja sam navijač svih reprezentacija s prostora bivše zemlje, tako sam odgojen, ali ovo za Srbiju je gorka istina.

Komentara 86

Avatar EvoMeneMojiLudi
EvoMeneMojiLudi
15:13 29.06.2018.

Da je Srbija dobila što je zaslužila danas bi se zvala Beogradski pašaluk, sve drugo stoji.

CR
crocro
15:09 29.06.2018.

Zamislite koliko bi bili bolji pod Antom Čačićem. Ha, ha, ha, ha. Sam Bog je poslao Dalića koji nije kalkulator a niti eksperimentator poput Čačića. Dalić ulijeva, energiju, snagu, volju i nadu, otvorio je povjerenje i vjeru u uspjeh među samim igračima i ugradio im čip pobjedničkog mentaliteta, što se pod namrgođenim i statičnim Čačićem nije događalo. Sada konačno imamo dinamiku i trenerovu i igračku. Idemo dalje.

PP
pp
15:46 29.06.2018.

Hrvatska i - Srbija ne stanu u istu rečenicu. Ni kao države, ni kao društva ni kao reprezentacije. Hrvatska je superiorna u svakom pogledu. Koliko god mnogog našeg Jugovića zavolimo srce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije