Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRASAN POTEZ

Srbić poslije zlata uputio podršku Možniku koji je doživio tragediju: Ova medalja je za njega i obitelj

Privatna arhiva
16.04.2023.
u 15:43

Nakon što je osvojio zlato, Srbić je od ruku stvorio srce i pokazao ga prema predsjedniku Hrvatskog gimnastičkog saveza Mariju Možniku, kojem je tako iskazao zahvalu, ali i podršku za tragediju koju je nedavno Možnik proživio, kada mu je u snu preminuo jednogodišnji sin

Tin Srbić i u trećem europskom finalu u vježbi na preči osvojio je medalju. Tri od tri – sjajan učinak za našeg najboljeg gimnastičara. Nakon dva srebra osvojio je u turskoj Antalyi zlato. Prvo mjesto osvojio s ocjenom 14.233. Gledajući sva njegova finala na velikim natjecanjima sada ima učinak šest medalja u sedam finala. 

- Bila mi je velika želja postati europski prvak. Nisam razbijao glavu, stvarao pritisak sam sebi, bio sam miran, samo malo me bilo trema, ali nakon prvog elementa je prošla i sve sam odradio vrhunski - rekao je Srbić poslije prvog mjesta, pa se našalio:

- Odlučio sam izvesti najjaču vježbu, nisam želio odustati od nje jer bi me trener istukao, hehe.

Srbiću je, nakon dva srebra, ovo prvo europsko zlato:

- Sad već imam lijepu kolekciju medalja, a nakon svjetskog, sada imam i europsko zlato. Baš sam ponosan zbog toga.

Nakon što je osvojio zlato, Srbić je od ruku stvorio srce i pokazao ga prema predsjedniku Hrvatskog gimnastičkog saveza Mariju Možniku, kojem je tako iskazao zahvalu, ali i podršku za tragediju koju je nedavno Možnik proživio, kada mu je u snu preminuo jednogodišnji sin.

- Bilo mi je važno da mu pokažem koliko mi znači, za svu podršku u karijeri. Cijenim ga, odličan mi je prijatelj, ovo zlato je i za njega i njegovu obitelj zbog svega što se nedavno dogodilo - poručio je Srbić, te dodao:

- Nakon loše sezone, povreda, fizičkih i emotivnih nestabilnosti uspio sam se izvući, velika je to zasluga i trenera. Opet se osjećam jako dobro sam sa sobom i s vježbanjem. Kako ću proslaviti naslov? Pitat ću Možnika, on je već bio prvak Europe, pa će mi dati koji savjet. Ma popit ćemo pokoju pivu, haha, ali nema opuštanja, već na Svjetskom kupu u Osijeku moramo isprobavati nove elemente i vježbe. Već u utorak ću opet malo trenirati, a od srijede punom parom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije