Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrušili se na legendu

Srbi zbog intervjua u Večernjem listu žestoko izvrijeđali slavnog novinara

Milojko Pantić
Foto: PIXSELL
1/7
15.06.2020.
u 14:24

Srpski portal spominje kako je Milojko Pantić dao intervju za Večernji list u tekstu pod naslovom: 'Ludojko! Pljuje Zvezdu i Srbiju u Zagrebu!'

Poznati bivši srpski televizijski komentator Milojko Pantić još je jednom uzburkao duhove na prostorima bivše Jugoslavije.

Nedavno je u videu ''Zbogom Zvezdo zauvijek'', u emotivnom obraćanju u emisiji ''Sportska galaksija'' kazao kako više ne želi navijati za Crvenu zvezdu.
– Činom uručenja dresa ratnom zločincu kapetanu Draganu, počasni predsjednik kluba Dragan Džajić i direktor Zvezdan Terzić pokopali su našu Crvenu zvezdu – rekao je Pantić, a cijeli njegov govor možete pročitati OVDJE.

Bio je to u svakom slučaju hrabar čin, a i povod za razgovor s doajenom sportskog novinarstva (izvještavao je sa šest OI i pet nogometnih SP-a).

Cijeli intervju izašao je u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista, što je zabilježio Informer.rs.

Srpski portal spominje kako je Pantić dao intervju za Večernji list u tekstu pod naslovom: ''Ludojko! Pljuje Zvezdu i Srbiju u Zagrebu!''

– Mnogi Srbi vole se gledati u oči i lagati. Lažu drugima, ali i samima sebi. Ja gledanje istini u oči ne doživljavam kao hrabrost. Od djetinjstva su me učili da popu treba reći da je pop, a bobu bob. Zbog takvog stava u životu i karijeri trpio sam manje ili veće posljedice. No, ruku na srce, moram priznati, otkad sam u mirovini, nikad nisam zbog svog javnog djelovanja doživio nikakvu neugodnost. Čak ne smatram da je neugodnost ni to što mi je jedan od vođa Zvezdinih navijača Delija, dok sam prije deset godina na stadionu snimao reportažu o atletičarki Ivani Španović, prišao i rekao da me oni više ne žele vidjeti na stadionu. “Ti si”, kazao je, “izdajnik srpstva i Zvezde”. To za mene nije bila neugodnost zato što ja ionako nisam išao na taj stadion od trenutka kad sam shvatio da je slavni klub u rukama Arkanove paravojske. Ali nije važno što mene nema na stadionu, oni su otjerali i sve prave zvezdaše i sada su na tribinama samo ti nasilnici i neformalni vlasnici kluba – kazao je Pantić za Večernji iist.

Žestok ste kritičar Aleksandra Vučića, što vam najviše smeta kod njega i zašto Srbi vole takve vođe? 

– Aleksandar Vučić apostol je primitivizma i praznine lažnog nacionalizma. Kao politički izvanbračni sin ratnog zločinca dr. Vojislava Hulje Šešelja, on nesmiljenom žestinom nastavlja s realizacijom tko zna gdje i tko zna s kim napravljen projekt uništavanja države Srbije i srpskog društva. Državu je zapravo likvidirao i prije nego što je uzurpirao svu vlast. Bilo je to jedne predizborne noći 2016. godine kada je svojoj pretorijanskoj gardi, koju čine tzv. navijači Delije i Grobari, naredio da pod zaštitom fantomki sruše cijeli jedan gradski kvart Savamalu, kako bi svojim partnerima Arapima predao raščišćen teren za gradnju “Beograda na vodi”. Te noći policija je davala logističku podršku rušiteljima, a zašutio je i Ustavni sud – rekao je Milojko Pantić, čiji cijeli intervju za Večernji list i ono što je zasmetalo njegove sunarodnjake možete pročitati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 4

PI
piroćanac
15:25 15.06.2020.

Milojko Pantić je nažalost u pravu....a navijao sam za Crvenu Zvezdu.......

DA
danijelrukavina4
15:55 15.06.2020.

Kapa do poda gosp. Pantić i srdačan pozdrav. Vaš istup je kao treptaj jedne zvijezde u mrklom mraku, koji se čini kao nevažan, ali su ga u mraku svi vidjeli. To svjetlo smeta onima koji su naučili živjeti u mrakuu i kojima je mrak "prirodno" stanište. To su ti šišmiši koji ne smiju na svjetlo dana i naučili su samo na život u špilji.

BU
burn
17:04 15.06.2020.

Ne daj se Panta.Ostani čovjek da kraja, a oni koji te blate će ostati ono drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije