Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrušili se na legendu
Povratak na članak

Srbi zbog intervjua u Večernjem listu žestoko izvrijeđali slavnog novinara

Srpski portal spominje kako je Milojko Pantić dao intervju za Večernji list u tekstu pod naslovom: 'Ludojko! Pljuje Zvezdu i Srbiju u Zagrebu!'

Komentari 4

PI
piroćanac
15:25 15.06.2020.

Milojko Pantić je nažalost u pravu....a navijao sam za Crvenu Zvezdu.......

VL
DA
danijelrukavina4
15:55 15.06.2020.

Kapa do poda gosp. Pantić i srdačan pozdrav. Vaš istup je kao treptaj jedne zvijezde u mrklom mraku, koji se čini kao nevažan, ali su ga u mraku svi vidjeli. To svjetlo smeta onima koji su naučili živjeti u mrakuu i kojima je mrak "prirodno" stanište. To su ti šišmiši koji ne smiju na svjetlo dana i naučili su samo na život u špilji.

VL
BU
burn
17:04 15.06.2020.

Ne daj se Panta.Ostani čovjek da kraja, a oni koji te blate će ostati ono drugo.

VL
ČV
čača vrati se
17:34 15.06.2020.

Zbog uvjerenja da se najprije treba obračunati s Mađarima, Franjo nije previše mario za Balkan i Srbiju, koju je, prilično svisoka, smatrao "zemljom šljivara, stočara i lopova"😁🤣😂 izjavio Franjo Ferdinand upravo čitam

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.