Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINO EFEKT

Srbi u panici: Đokovića bi zbog Čilića mogli izbaciti s Wimbledona!

Madrid: Drugi meč polufinala Davisovog kupa, Marin Čilić - Novak Đoković
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
28.06.2022.
u 11:54

- Bio sam u samoizolaciji i nadao sam se da ću biti spreman, ali se nažalost i dalje osjećam loše i ne mogu pružiti najbolje od sebe.

Marin Čilić se zbog koronavirusa morao povući s Wimbledona prije nego je odigrao prvo kolu, no to bi moglo za sobom povući i Novaka Đokovića, najvećeg favorita za osvajanje turnira.

Jer, srpski tenisač u četvrtak 23. lipnja trenirao je upravo s Čilićem, što sad dovodi u pitanje i njegovo zdravlje. Kao i svih onih s kojima je Marin bio u kontaktu proteklih dana, otkako je virus prisutan.

- Kamen spoticanja manje na Nadalovom putu mogao bi se pojaviti na Đokovićevom. Srpski je tenisač trenirao s Čilićem u četvrtak. Dani koji dolaze će otkriti hoće li koronavirus ponovno, ali sad na drugačiji način, poremetiti Đokovićeve planove - piše As.

Oglasili su se i iz samog Wimbledona.

- Pratimo sve preporuke britanske vlade vezane za procjenu i izolaciju bilo koje zarazne bolesti - kratko su poručili.

Zbog ovih informacija naslovi u srpskim medijima "vrište" u stilu "Novaka bi mogli izbaciti s Wimbledona!" Ali, nikakvih simptoma kod Đokovića nema, tako da mjesta za paniku još uvijek nema.

Nažalost, Čilić nije imao toliko sreće, simptomi su bili prejaki.

- Bio sam u samoizolaciji i nadao sam se da ću biti spreman, ali se nažalost i dalje osjećam loše i ne mogu pružiti najbolje od sebe - objavio je na društvenim mrežama Marin.

Umjesto njega će protiv Amerikanca Mackenzieja McDonalda Portugalac Nuno Borges. Što je odlično i za Rafaela Nadala je mu je Čilić bio potencijalni protivnik, a na travi Wimbledona opasan je protiv koga god igrao.

>>> Marin Čilić o Novaku Đokoviću i koronavirusu

Komentara 11

DU
Deleted user
14:34 28.06.2022.

Čudan naslov članka:"Srbi u panici"? Koliko pratim njihove portale, kod njih ne vlada nikakva panika u narodu. Mogućno je da je autor članka mislio na Đokovića, i one Srbe koji su dio njegovog tima na Wimbledonu?

PR
pravednik2
14:08 28.06.2022.

Španjolci isto u panici.

LL
lijepa_li si
12:42 28.06.2022.

ma kakva panika, nole je jači od svih virusa i "gvožđa" zajedno. sve ratove i sve napade na srbiju je preživio. i ne samo preživio, veç i dobio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije