Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆA SE NESPREMNO

Marin Čilić odustao od Wimbledona! "Srce mi je slomljeno, pozitivan sam na koronavirus..."

Wimbledon Preview 2022 - Thursday June 23rd - All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: Steven Paston/PRESS ASSOCIATION
1/2
27.06.2022.
u 20:30

- Bio sam u samoizolaciji i nadao sam se da ću biti spreman, ali još uvijek se ne osjećam dobro i nisam sposoban igrati na najvišoj razini.

Hrvatska neće imati predstavnika u pojedinačnoj muškoj konkurenciji na ovogodišnjem Wimbledonu, jer je nakon Borne Ćorića od nastupa odustao i Marin Čilić, koji je bio pozitivan na testiranju na koronavirus.

- Žao mi je što moram podijeliti s vama da sam pozitivan na COVID. Bio sam u samoizolaciji i nadao sam se da ću biti spreman, ali još uvijek se ne osjećam dobro i nisam sposoban igrati na najvišoj razini. Srce mi je slomljeno što propuštam Wimbledon i što ću sezonu na travi završiti na ovakav način - napisao je najbolji hrvatski tenisač na Instagramu.

- Veselim se ponovnom natjecanju sljedeće godine - poručio je Čilić svojim pratiteljima.

Marin je u utorak trebao otvoriti nastup na Wimbledonu protiv Amerikanca Mackenzieja McDonalda, koji je sada za suparnik dobio "sretnog gubitnika" iz kvalifikacija, Portugalca Nuna Borgesa.

Trebao je ovo biti Čilićev 14. nastup u All England Clubu gdje je od 2014. do 2016. triput zaredom došao do četvrtfinala, a 2017. ostvario i najveći rezultat probivši se do finala u kojem zbog žuljeva nije mogao pružiti snažniji otpor Rogeru Federeru koji je slavio sa 6:3, 6:1, 6:4.

>>> Marin Čilić o koronavirusu i Novaku Đokoviću

Komentara 20

MA
marmelada
23:17 27.06.2022.

Čudi me da je obolio a imunizirao se već par puta.

ĆI
Ćirosine
20:57 27.06.2022.

Nadam se da si sarkastičan,ako nisi zatvori se u 4 zida i ne izlazi ili ajde u šumu

ZP
Zabranjen pristup
07:19 28.06.2022.

Zanimljivo je to da je cjepljen a ne osjeca se dobro,da je Djokovic rekli bi nije se cjepio i treba mu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije