Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI BEZ EURA

Srbi: Orlovi, igrate kao babe i sramotite nas!

Srbija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.06.2015.
u 17:48

"Oni će odletjeti do Sejšela, Maldiva i Dominikanske Republike i trošiti što su zaradili u klubovima. Tamo znaju igrati, ali kad dođu u reprezentaciju postaju “babe” koje se jedva vuku po terenu", pišu tamošnji mediji.

Susjedi u Srbiji izrazito su kivni na svoje nogometne reprezentativce, koji su se subotnjim porazom od Danske oprostili od nastupa na Euru 2016. u Francuskoj. Izgubili su u Kopenhagenu 2:0, a golove su im dali Yussuf Poulsen i Jakob Poulsen, a mogli su primiti i treći da Daniel Agger nije promašio s bijele točke.

“Našem nogometu nema spasa dok ga godinama sramote Kolarov, Ivanović, Tošić i ostale razmažene srpske zvjezdice. I u Kopenhagenu smo gledali sramotnu igru momčadi, koja je još jednom pokazala da je gubitnička, te da ne može ni protiv smiješnih Danaca izvući bod iz dva susreta”, pišu tamošnje Vesti, te zaključuju:

“Oni će odletjeti do Sejšela, Maldiva i Dominikanske Republike i trošiti što su zaradili u klubovima. Tamo znaju igrati, ali kad dođu u reprezentaciju postaju “babe” koje se jedva vuku po terenu."

Zanimljivo, isti taj list, Vesti, na naslovnici broja - bave se kukastim križem na Poljudu. Vrlo zanimljivu prijateljsku utakmicu odigrali su Albanija i Francuska, a iako su francuski pijetlovi igrali u punom sastavu, Albanski nogometaši su im ‘očerupali’ perje.

>> Pogledajte što je Joachim Löw radio tijekom utakmice s Gibraltarom!

Komentara 21

DU
Deleted user
18:05 14.06.2015.

I Ranko je tužan i ljut na igru koju prikazujete.

AL
alikoka
23:17 14.06.2015.

Kaj pa mene interesira srbska momčad? Nas valjda interesira naša momčad.Ne?

77
777CRO
23:09 14.06.2015.

Ovo je sigurno naslov nase vlade - igrate kao bane i sramotite nas ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije