Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolski EP

Srbi pobjedom nad Rumunjima osigurali polufinale

'za sport.....03. 10. 2009. bazen na mladosti/jadranska vaterpolo liga/mladost-primorje/david babic Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list'
'Zeljko Hladika/Vecernji list'
21.01.2012.
u 20:26

Crna Gora je odigrala samo 10:10 sa Španjolcima te naši imaju priliku biti drugi, pobjede li obje utakmice u skupini B.

Vaterpolisti Srbije osigurali su polufinale Europskog prvenstva u Eindhovenu pobjedom nad Rumunjskom 14:5 u četvrtom kolu skupine B. Kod Srba je prvo ime susreta bio Pijetlović sa četiri gola dok su kod Rumunja po dva zabili Iosepu i Diaconu.

U drugom susretu naše skupine Crna Gora je odigrala samo 10:10 sa Španjolcima što ide na ruku i našim vaterpolistima, koji sa dvije pobjede do kraja natjecanja po skupinama (Njemačka, Španjolska) mogu završiti kao drugi te igrati sa trećeplasiranim iz skupine A. Kod Crnogoraca je Janović zabio četiri, kao i Espanol kod Španjolaca.

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:22 22.01.2012.

Ajd sanjajte i dalje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije