Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTAL MONDO

Srbi oduševljeni atmosferom na Poljudu: 'U Hrvatskoj pokazuju svima kako se voli klub'

Split: Bakljada na tribinama tijekom utakmice HNK Hajduk i HNK Rijeka
Ivana Ivanovic/PIXSELL
31.07.2023.
u 14:15

Sinoć se na poljudskim tribinama našlo preko 30 tisuća gledatelja

Susjedski medij iz Srbije, portal Mondo, ostao je oduševljen atmosferom na jučerašnjem derbiju na Poljud u Jadranskom derbiju između Hajduka i Rijeke. Više od 30 tisuća gledatelja pratilo je na stadionu pobjedu Hajduku od 1:0 koja je osigurana pogotkom Rokasa Pukštasa. 

- Titule nema 18 godina, a njih 32.584 na tribinama! U Hrvatskoj pokazuju svima kako se voli klub - piše Mondo u naslovu teksta.

- Stadion je bio pun, a nije bila europska utakmica, ni najveći derbi. Hajduk je u prethodne dvije sezone bio drugoplasirani na ljestvici, a prije toga mu je bilo potrebno čak 10 godina da se vrati i na mjesto ‘broj dva’. Ipak, za to vrijeme i kroz velike potrese u klubu navijači su ostali uz Hajduk i ovog ljeta ponovno pune Poljud - nastavlja u tekstu srpski portal. 

VEZANI ČLANCI:

- Tko god bude dolazio u Split, sigurno će imati protiv sebe i 11 nogometaša Hajduka i tribine ispunjene do posljednjeg mjesta - zaključuje Mondo i najavljuje prvu euro utakmicu bijelih protiv PAOK-a ili izraelskog Beitara koja je na rasporedu 10. kolovoza. 

Ključne riječi

Komentara 16

OP
ophidity
14:22 31.07.2023.

VL, dajte pliz pišite što je moguće više o Srbiji. Ljudi su ipak uzeli srebro u Oluji '95.

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
15:58 31.07.2023.

Otkad je to relevantno što Srbi misle?

DU
Deleted user
14:40 31.07.2023.

Hahahaaaa...citat nekog anonimnog srpskog portala!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije