Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI NAKON POBJEDE

Hajdukovi navijači u deliriju: To je ozbiljan Hajduk. I slijepima je jasno da smo ove sezone prvi

Split: Bakljada na tribinama tijekom utakmice HNK Hajduk i HNK Rijeka
Ivo Cagalj/PIXSELL
31.07.2023.
u 08:46

Splitski bijeli minimalno su slavili protiv Rijeke na Poljudu u Jadranskom derbiju

U posljednjoj utakmici 2. kola HNL-a Hajduk je kao domaćin svladao Rijeku sa 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola u utakmici koju je na Poljudu pratilo 32.584 gledatelja bio je Rokas Pukštas u 50. minuti. Ovom pobjedom Hajduk se poravnao na vrhu ljestvice s Osijekom, samo ta dva sastava imaju maksimalnih šest bodova, dva više od treće Gorice, dok je Rijeka četvrta s tri boda koliko ima i peti Dinamo.

Preko 30 tisuća gledatelja sinoć je pratilo Jadranski derbi na Poljudu, a navijači Hajduka bili su jako zadovoljni i mnogi najavljuju kako će bijeli ove sezone uzeti naslov prvaka Hrvatske. 

 - I slijepima je jasno da smo ove sezone prvaci.

- Ovo je ozbiljan Hajduk, ozbiljna ekipa, s glavom i repom, samo to ću reći. A bit će to još bolje i bolje, vjerujem. Bravo.

VEZANI ČLANCI:

- Proći će i Gospa, a mi dobri.

- Bravo moj Hajduče, malo pomalo uz jaki rad i nadu da će se Perišić vratiti mislim da idemo polako na stvaranju prave momčadi. Nema euforije, ima vremena - samo su neki od komentara na klupskoj Facebook stranici. 

Komentara 18

KO
komšikanac
09:11 31.07.2023.

nakon prvih par kola ajdukovci su u deliriju? odakle nam je to poznato? ah da....od lani...preklani...prek preklani....prek prek preklani...i tako zadnjih 15 godina

PA
Pahor
09:18 31.07.2023.

Pa svake godine su prvi, a onda pocne prvenstvo🤣

Avatar argus100
argus100
09:21 31.07.2023.

Hah, opet sanjaju otvorenih očiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije