Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEG BIJELIH

Ivan Leko odgovorio na pitanje može li Hajduk osvojiti naslov prvaka Hrvatske

Dinamo i Hajduk sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Igor Kralj/PIXSELL
31.07.2023.
u 08:54

Majstori s mora ubilježili su šest bodova i trenutno s Osijekom dijele prvo mjesto

Nogometaši Hajduka svladali su Rijeku u Jadranskom derbiju s 1:0 golom novog junaka Poljuda, mladog Amerikanca Rokasa Pukštasa koji je slomio obrambeni bedem momčadi s Rujevice. Nakon Dinama, pala je i Rijeka u još jednom derbiju HNL-a, a trener Ivan Leko bio je jako zadovoljan na pressici poslije utakmice. 

- Čovjek se nada... Potpisali bismo svi četiri boda, a tek šest. Najbitnije je da je to zasluženo, suparnici nam nisu ni stvorili neku šansu, a treba priznati i da smo imali i sreće. Sreću treba i zaslužiti - osvrnuo se na uvodna dva kola nove sezone. 

Također, dobio je novinarsko pitanje je li ova momčad spremna osvojiti titulu u HNL-u. 

VEZANI ČLANCI:

- Meni je lijepa euforija. Ja sam kao navijač svako ljeto uživao i nadao se. Ideš s društvom gledati utakmicu, uživaš, večera, piće... Narod to treba. Ja bih bio neozbiljan da to najavljujem, meni ekipa još nije ni kompletna. Imamo puno raditi. Više nismo simpatični, sad smo natjecateljska momčad pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti na kraju sezone - izjavio je trener Hajduka. 

Komentara 6

EJ
ejStef
11:30 31.07.2023.

Za osvajanje titule prvaka za Hajduk nije presudan niti Leko, niti Livaja, već Šimić i novo-stara uprava Dinama. Kada odu 3-4 stožerna igrača, Dinamo je ekipa koja će se boriti da ostane u gornjoj polovici ljestvice.

DE
Dex
10:06 31.07.2023.

Ne dijele prvo m,jesto nego su drugi kao i uvijek

Avatar gusjenica
gusjenica
10:43 31.07.2023.

Dinamovac sam po rođenju i kao navijač sam propatio dosta toga. Ipak, kad pogledam navijača Hajduka, moje rane su male i površinske. Imam želju i to iskreno, zbog čitave Dalmacije i tih divnih ljudi , neka Hajduk bude prvak prvenstva 2023. / 2024.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije