Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALIO SUNARODNJAKA

Srbi iznenađeni izjavom Zvone Bobana: On je Hrvat čiji je udarac razorio Jugoslaviju!

Zvone Boban
Foto: Screenshot/PIXSELL
1/6
16.12.2019.
u 09:36

Ova izjava nije najbolje 'sjela' medijima u Srbiji jer ipak i oni imaju svog favorita u natjecanju za najboljeg svih vremena, a naravno, radi se o Novaku Đokoviću

Zvonimir Boban ima problema u talijanskom nogometnom velikanu Milanu. Tamo na poziciji glavnog nogometnog direktora nailazi na kritike navijača zbog loših predstava momčadi koju je 'složio' u suradnji s velikanom Paolom Maldinijem

U međuvremenu je legendarni hrvatski kapetan dao izjavu vezanu za jedan sport s kojim nije usko povezan (radi se o tenisu), a ta izjava iznenadila je medije u Srbiji jer u intervjuu Boban nije spomenuo Novaka Đokovića

Izjavio je kako je za njega najbolji tenisač svih vremena veliki Švicarac Roger Federer

- Za mene je Roger Federer oduvijek bio broj jedan i uvijek će biti. Njegovi protivnici mogu pobjeđivati i igrati duže na visokom nivou, ali nitko nikada neće igrati tenis kako igra on!" - rekao je Boban za TennisWorld te dodao. 

- Ako mene pitate, Roger Federer je tenis - poručio je Boban koji je pohvalio i Ivana Ljubičića, slavnog hrvatskog tenisača koji je trener Švicarca. 

- Mislim da je Ljubičić iz Federera izvukao onu zadnju želju koju je imao prema tenisu. Drago mi je zbog obojice, svojim uspjesima napravili su i moj život ljepšim - rekao je Boban.

Ova izjava nije najbolje 'sjela' medijima u Srbiji jer ipak i oni imaju svog favorita u natjecanju za najboljeg svih vremena, a naravno, radi se o Novaku Đokoviću.

Zato su pojedini mediji ovu izjavu Bobana popratili uz 'bombastične' naslove poput ovog. (Hrvat poznat po udarcu koji je razorio Jugoslaviju prokomentirao događaje u tenisu, ni riječi o Đokoviću!) 

Prisjetili su se time utakmice na Maksimiru 13. svibnja 1990. godine između Dinama i Crvene zvezde kada je Boban udario policajca Refika Ahmetovića kako bi obranio suigrača Vjekoslava Škrinjara.

- Na sjevernoj tribini je bilo kamenja da se cijeli šleper mogao napuniti. Netko je to izrežirao - rekao je Ahmetović.

Još ranije je u intervjuima isticao da bi na Bobana potegnuo pištolj da mu se Dinamov kapetan još jednom približio.

>>> Pogledajte izjave vatrenih nakon plasmana na Euro

Komentara 37

Avatar MK
MK
10:03 16.12.2019.

...sada je nogometaš na travnjaku problem - a ne Arkan i Milicajac na travnjaku. Komšije imaju čudnu logiku.

MA
MAX127
10:17 16.12.2019.

Gledao sam jucer na trecem razaranje Dubrovnika.. Njihovi mediji se nisu promjenili u nicem osim sto su sad u digitalnom formatu.. Doslovno!

BA
BakaMraz
09:53 16.12.2019.

Ma koga vise brige, izuzev mozda redakcije, sto Srbi tamo misle? I sto taj srpski poturica Ahmetovic govori?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije