Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U SRBIJI

Hrvat očitao lekciju Srbima! Brutalno ga vrijeđali, njegov odgovor je za pamćenje

12.12.2019.
u 21:28

"Velimir Perasović, hrvatski trener na klupi Baskonije, bio je brutalno vrijeđan s tribina. Na osnovu nacionalne pripadnosti su navijači imali što mu poručiti", navodi srpski Blic.

Košarkaši španjolske Baskonije u Beogradu su svladali Crvenu zvezdu sa 72:64 u 11. kolu Eurolige. Crveno-bijeli tako su prekinuli niz od tri uzastopne pobjede zaredom.

Najbolji kod gostujuće momčadi bio je Nik Stauskas s 22 koša, dok je kod Zvezde najraspoloženiji brio Lorenzo Brown s 20 poena.

Španjolsku momčad vodi bivšu hrvatski izbornik Velimir Perasović kojeg su domaći navijači dočekali "na nož".

"Velimir Perasović, hrvatski trener na klupi Baskonije, bio je brutalno vrijeđan s tribina. Na osnovu nacionalne pripadnosti su navijači imali što mu poručiti", navodi srpski Blic.

No, Perasović se ponio dostojanstveno.

"On se ponio gospodski i ni u jednom trenutku nije upao u vatru ili tome pridavao pažnju", dodaje Blic.

Baskonia je trenutačno na devetom mjestu ljestvice Eurolige, dok je Zvezda na 12. poziciji.

Komentara 28

NA
navijala
22:56 12.12.2019.

Naslov "novinarski",a tekst ubi bože .

FA
fake
23:57 12.12.2019.

"Na osnovu nacionalne pripadnosti su navijači imali što mu poručiti"------prekrasno sročeno.Ajmo dalje vijesti iz pašaluka.....

40
402
22:12 12.12.2019.

A imate koga slaviti ?Kokosara generala.Pogledajte na youtube hapsenje jednog t.z. generala ,kokosara.A sa druge strane pogledajte prave generale :Ante Gotovina ili Praljka.A ponasanje u sudnici ,kokosarsko ,klosarsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije