Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzeli ga na zub

Srbi bijesni na Federera: Ponizio je Đokovića, to je stvar zlobe i pakosti!

Novak Đoković i Roger Federer
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/7
23.10.2017.
u 13:35

Mediji u Srbiji odmah su ga napali, a najdalje je otišao Kurir koji piše da je time ponizio Đokovića

Roger Federer jednom je izjavom naljutio javnost u Srbiji. Naime, naveo je najbolje tenisače u povijesti, a nije spomenuo Novaka Đokovića, što je u Srbiji izazvalo bijes.

– Teško je tvrditi tko je najbolji u povijesti... Tu je Björn Borg, John McEnroe, Rod Laver, Ivan Lendl, Rafa Nadal, Jimmy Connors i Pete Sampras. Svi su radili nevjerojatne stvari – rekao je Federer.

Mediji u Srbiji odmah su ga napali zbog toga, a najdalje je otišao Kurir koji piše da je time ponizio Đokovića, osvajača 12 Grand Slam naslova i čak 30 Masters titula...

Novak Đoković i Roger Federer
1/6

Sve je komentirao i Radmilo Armenulić, bivši Davis kup izbornik Srbije.

– Poznato je da Federer nema lijepo mišljenje o Novaku. Mogu djelomično to razumjeti jer rivalstvo traje od Novakova ulaska u vrhunski tenis. Međutim, kad dođe do liste najboljih igrača, logično je da ga svrsta na nju. To što ga nije uvrstio samo je stvar ljudske zlobe i pakosti. Sportaši poput njega morali bi voditi računa o tome što pričaju – rekao je Armenulić i dodao: – Federer i Nadal uspjeli su stvoriti prijateljstvo, ali Federer je od prvog dana govorio da Đoković neće dugo biti broj 1. Mislim da takav odnos ima veze i sa strahom.

Komentara 57

BE
beli444
14:01 23.10.2017.

đoković je pao nakon što je otišao na olimpijske igre, prekinio se filati onim što mu je touru dopušteno i više se nemože vratiti,

PR
prajdali100
14:02 23.10.2017.

Sve koje je nabrojao su istinski velikani ! As do asa.Nema sumnje da i Đokovic spada u to društvo a što ga nije spomenuo pitaj Boga.

Avatar Analytic
Analytic
13:57 23.10.2017.

....a tesko Srbe razbijesniti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije