Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOSTI

VIDEO Ružne scene na Rujevici: Letjele baklje, Armadaš uletio u teren i napao Hajdukovog igrača

Foto: PIXSELL
1/18
21.11.2021.
u 18:40

Posljednji susret 16. kola Prve HNL i stotom Jadranskom derbiju Rijeke i Hajduka obilježile su i ružne scene s tribina.

Zagužvalo se na tribinama Rujevice tijekom nedjeljnog Jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke.

Dok je Torcida ulazila u kavez poletjele su dvije baklje, jedna je završila na terenu, a druga na istočnoj tribini među navijačima Rijeke. Izazvalo je to bijes domaćih navijača, krenulo je skandiranje, pojedini su htjeli preskočiti ogradu i krenuti u obračun s gostujućim navijačima, ali ubrzo se sve smirilo.

Da bi dvadesetak minuta kasnije, nepoznati "navijač" s tribina odmah nakon pogotka Livaje u 45.minuti utrčao na travnjak i odmah je nastao kaos oko centra. Naime, Marko Livaja zabio je sjajan gol za vodstvo Hajduka u 45. minuti, a nakon toga je počeo provocirati domaću publiku.

Slavio je prolazeći uz ogradu iza koje se nalazi Armada te su navijači bacili nekoliko boca i drugih predmeta prema njemu. Livaja im je pokazivao da dođu dok je slavio s ekipom, a uskoro je jedan navijač to doslovno shvatio.

21.11.2021., Rijeka, stadion Rujevica - Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, HNK Rijeka - HNK Hajduk.
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

S istočne tribine je utrčao na teren i krenuo prema Hajdukovim igračima. Uskoro je nastala gužva, u kojoj je napao, čini se, Stefana Simića. Dotrčao je i Marko Livaja, koji je reagirao, ali su ga suigrači uskoro odvukli dalje od mjesta incidenta. Uskoro je na teren ušla policija i odvela izgrednika, a sudac je označio kraj poluvremena.

Na poluvremenu je interventna policija ušla među navijače Hajduka, koji su bakljama gađali gledatelje na drugim tribinama, te ih je razdijelila na dva dijela.

Ružne scene u sučevoj nadoknadi zaustavili su prvo igrači, a zatim i zaštitarska služba.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
21:59 21.11.2021.

Slavit ćemo gdje hoćemo. Rijeka je u Hrvatskoj koliko znam. Hajduk je hrvatski klub.

Avatar matezanki13
matezanki13
12:52 22.11.2021.

Uglavnom još jedan navijač Rijeke je išao tražiti kavgu,ovaj put u ložu , pa dobio batine, što zorno otkriva snimka, ali čuje se i kolika je količina mržnje od strane gledatelja prema hajdukovcima.

Avatar southman
southman
22:27 21.11.2021.

Jedan što je uletio na teren je naglo zaspao ... haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije