Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka ih kazna

Sramota! Slovenci igračima Zrinjskog vikali: "Ubij, ubij ustaše'

Maribor, navijači
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
19.07.2017.
u 22:17

S obzirom na to da Uefa nema tolerancije prema takvim stvarima, očekuje se kazna za Maribor.

Nogometaši Maribora plasirali su se u treće pretkolo Lige prvaka. Nakon što su već u prvoj utakmici u gostima svladali Zrinjski s 2:1, slovenski nogometaši u uzvratu su odigrali 1:1 i potvrdili prolaz.

Gosti su poveli već u sedmoj minuti pogotkom Todorovića, a izjednačio je Viler 20 minuta kasnije. Tim golom postavljen je konačni rezultat koji je na kraju išao na ruku Mariboru.

 

U sljedećoj fazi protivnik će mu biti islandski Hafnarfjördur.

A osim rezultata i slavlja slovenskog predstavnika, večerašnja utakmica ostat će zapamćena i po sramotnom skandiranju slovenskih navijača u Ljudskom vrtu. Naime, domaći navijači igračima Zrinjskog u nekoliko su navrata vikali: "Ubij, ubij, ubij ustašu".

S obzirom na to da Uefa nema tolerancije prema takvim stvarima, očekuje se kazna za Maribor.

Komentara 99

DR
drugzooka
23:24 19.07.2017.

Ma nisu to Slovenci to su useljeni srbi iz otadžbine i odbjegli traktoristi, to su deca useljenih srbskih milicajaca i vojaka

DU
Deleted user
22:32 19.07.2017.

To je zato jer Slovenac trazi ćaću malo misli da je to bosanac a malo srbijanac. Lijep pozdrav

Avatar Idler 3
Idler 3
22:28 19.07.2017.

Slovenci imenom Mujot i Hasot >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije