Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOŽE DRUGAČIJE

Sramota u Areni: Grobari provocirali s tri prsta (video)

Cibona Partizan
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/10
Autori: Bruno Blumenschein, Antonela Vukorepa/VLM
25.04.2010.
u 20:34

Na Balkanu, izgleda, ne može drugačije. Dok se danima veličalo sportsko prijateljstvo Cibone i Partizana, u samo par minuta nekoliko je izgrednika poništilo sve dobro.

U 24. minuti susreta Cibone i Partizana došlo je do prekida i velikog incidenta nakon što je 30-tak huligana pokušalo probiti zaštitnu ogradu iza klupe gostiju. Huligani, među kojima je bilo i onih s maskama preko lica, zaustavljeni su par metara od ulaska na teren, a nakon par minuta je došla i specijalna policija.

Nekoliko mladića dovedeno je na Partizanovu klupu, a pretpostavlja se da se radi o navijačima beogradskog kluba koji su bili smješteni iza klupe crno-bijelih. ''Vođa'' nereda imao je čak i akreditaciju oko vrata.

Pljuvanje i gađanje predmetima službenih osoba Partizana, smještenih iza klupe gostujuće momčadi, nastavilo se sve dok nisu otišli unutar dvorane, a tijekom incidenta se čulo necivilizirano skandiranje "Ubij, ubij Srbina".

Direktor Arene Zagreb Zdravko Antunović pojasnio je što se točno dogodilo.

- Navijač Partizana se okrenuo prema publici, dignuo tri prsta i bacio bocu, na što su domaći navijači krenuli na njega.

Reagirali su i s Partizanove klupe i poslali navijača u svlačionicu na hlađenje.

Komentara 37

12
12foryou
21:33 25.04.2010.

zasto sam napisa da hrvati dobro prase po balkanu. zar ne vidite koliko se vas srba nakupilo na ovom portalu. umisto da lipo citate hvalospjeve po vasim portalima, vi dolazite na hrvatske portale i ostavljate zloceste komentare. jao sta smo vas napunili frustracijama i kompleksima zadnjih dvadeset godina. pozdrav iz evropske kalifornije.

OB
-obrisani-
22:12 25.04.2010.

Ima li šta ljepše nego tako ljepa dvorana, pune tribine, zadovoljni Hrvati do 0,6 sekunde prije kraja utakmice i pobjeda Partizana..Ili možda onaj gol Ukrajine, ni to nije bilo loše vidjeti...

GO
gogo
08:44 26.04.2010.

@ srbija Srbin, vi da nas od jucer pa u vječnost pobjedite na svi utakmicama i u svim sportovima nije bitno NAJVAŽNIJU UTAKMICU STE IZGUBILI JOŠ 1995.,OSTALO JE NEBITNO!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije