Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIJSKI KRAH

Sportska legenda i otac šestero djece je pred bankrotom. Našao se u središtu poreznog skandala

Leicester City v Newcastle United - Premier League - King Power Stadium
Mike Egerton/PRESS ASSOCIATION
10.01.2024.
u 13:03

Tijekom igračke karijere Heskey je nastupao za Leicester, Liverpool, Birmingham, Wigan, Aston Willu i Bolton te za australski Newcastle.

Nekadašnji engleski nogometni as Emile Heskey nalazi se u velikim financijskim problemima i pred bankrotom je, javlja britanski tabloid The Sun. Heskey, otac šestero djece, nije se mogao nositi s nagomilanim poreznim dugovima i u problemima je od kada se pridružio investicijskoj shemi slavnih, koja je trenutno u središtu poreznog skandala teškog 1.6 milijardi eura.

GALERIJA 'Ni veliki Real ne može naći vođu kao što je Modrić'

Leicester City v Newcastle United - Premier League - King Power Stadium
1/7

Na adresu bivšeg napadača Liverpoola stigao je zahtjev Visokog suda Velike Britanije za isplatu duga od 50.000 eura, a tu je i dug od 100.000 funti koji je nastao dok je radio kao službenik za razvoj nogometa u Nogometnom savezu Engleske od 2017. do 2020. godine.  U međuvremenu je zatvoren i restoran koji je vodio sa suprugom Chantelle u Cheshireu, a sud ga je zatvorio zbog 180.000 eura duga.

Heskey je u spomenutu investicijsku shemu uložio nakon što je to napravio slavni David Beckham, zbog čega mu se taj potez očito činio sasvim sigurnim, a među poznatim imenima koja su svoj novac uložili u isti projekt su Robbie Williams, ali i legendarni Liverpoolovi kapetani Steven Gerrard i Jamie Carragher.

VEZANI ČLANCI:

Tijekom igračke karijere Heskey je nastupao za Leicester, Liverpool, Birmingham, Wigan, Aston Willu i Bolton te za australski Newcastle.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije