Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez nastupa

Splitski Radonjić: Jo i Hajduk sporazumno raskinuli ugovor

jo
Foto: Hajduk.hr
11.08.2014.
u 14:41

Upisao je nekoliko nastupa u prijateljskim utakmicama, a službeno za prvu momčad - nije igrao.

Brazilac  više nije igrač Hajduka. Lanjski igrač Istre 1961 bijelima se priključio 28. lipnja na pripremama u Sloveniji, no nije se uspio uklopiti te je ugovor sporazumno raskinut.

Josiel Alves de Oliveira upisao je nekoliko nastupa u prijateljskim utakmicama (za Hajduk i Hajduk B), službeno za prvu momčad - nije igrao.

- Jôu želimo puno sreće u nastavku karijere, poručili su na rastanku iz splitskog kluba.

Slučaj sa Joom podsjeća na onaj nedavni Dejana Radonjića iz Dinama. On je također iz Istre stigao ovog ljeta u Dinamo, a onda nakon svega 199 odigranih minuta za hrvatskog prvaka vratio se u klub iz Pule. Doduše, Radonjić još ima važeći ugovor s Dinamom, a u Istri je na posudbi.

>>Hajduk se već rješava 'velikog pojačanja' Brazilca Jôa

>>Dejan Radonjić nije zadovoljio, vraća se u Istru!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije