Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISAO DJEVOJCI

Pismo hrvatskog huligana: Ljube, tučem se s njih 600, dobit ću malo batina...

Partizan - Crvena zvezda
Foto: Reuters/PIXSELL
1/15
19.12.2017.
u 09:14

Mladić, 18-godišnjak, pismo je napisao djevojci dok se u jednom luksuznom beogradskom hotelu spremao za nerede.

Pronađeno je pismo najmlađeg hrvatskog državljanina, 18-godišnjeg I.R.M. koji je sudjelovao u krvavoj tučnjavi navijačkih frakcija Partizana u utakmici s Crvenom zvezdom.

Mladić, 18-godišnjak, pismo je napisao djevojci dok se u jednom luksuznom beogradskom hotelu spremao za nerede. Srbijanska policija i tužiteljstvo, koji su analizirali pismo, smatraju da ga je napisao iz straha za vlastiti život. Također, istraga će pokazati zašto nije uspio poslati pismo koje je ostalo pokraj kreveta, prenosi Blic.

Partizan - Crvena zvezda
1/12

"Ljube, imam opasan, vrlo opasan dan i zato ti pišem jer tko zna kako će biti. Dobit ću možda malo batina, ali ću ih dati puno više. Organiziralo se nas 150, ali njih će biti 600", napisao je mladić svojoj djevojci, no vidi se da mu nije svejedno.

"Malo se brinem, ali ne odustajem", dodaje se u pismu.

Razlozi masovne tučnjave nisu sasvim poznati i još se uvijek nagađa kako su huligani završili u samoubilačkoj misiji. No, šestorica Hrvata koja su sudjelovala u svemu moraju se pripremiti na višemjesečni, a možda i višegodišnji boravak u srpskim zatvorima.

Komentara 58

TO
tolitol
09:42 19.12.2017.

Osamnaestogodišnjak piše pismo djevojci? U 2017.? Koje naravno nikada nije uspio poslati? Možda u "luksuznim" hotelima nemaju internet? Na stranu naši kriminalci i huligani koje treba najstrožije kazniti, ali ove naše komšije sa svojim lovačkim pričama o državnim udarima... medijima i policijom koji plešu kako Miloševićev ministar informiranja i sadašnji predsjednik dirigira... kad god pomisliš da ne postoji gore, dovoljno je zagledati se u komšiluk i zapitati se jesu li ovi poludjeli i tko to s imalo mozga može takve laži tako rado gutati. Strava.

Avatar 1HGZ
1HGZ
09:30 19.12.2017.

pismo????

CA
calcaneus
10:04 19.12.2017.

Glup pokusaj novinara da napravi romanticnu pricu da je to sve bilo prije dvadestak godina jos bi neko i popusio ovako ovi kriminalci imaju najmanje svaki po dva Iphona 8 a pismo je vjerovatno trebalo biti poslano u boci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije