Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE GA

Spektakularan nokaut ovog puta mu nije donio 50.000 dolara

Dan Hoooker
Foto: Screenshot
22.04.2018.
u 12:54

Možda je razlog u tome što je za slično koljeno, kojim je prošle godine nokautirao Rossa Pearsona, jedan bonus već dobio.

Autor možda i najatraktivnijeg te najbrutalnijeg poteza UFC Fight Nighta 128 borac je iz Novog Zelanda, Dan Hooker. On je koljenom u prvoj rundi savladao Jima Millera, no ipak je ostao bez bonusa za najbolju izvedbu, piše Fightsite.

Hooker je zapravo ponovio ono što je već napravio jednom drugom veteranu UFC-a, Rossu Pearsonu. Nakon što je izdržao jako dobre napade Jima Millera, 28-godišnji novozelandski borac je dočekao priliku da koljenom pronađe glavu svog protivnika. Rezultat možete vidjeti u videu.

Nažalost po njega, UFC-ova ekipa je smatrala da ovaj nokaut ne zaslužuje 50.000 dolara bonusa, koje je Hooker nakon borbe sam i zatražio. Možda je razlog u tome što je za slično koljeno, kojim je prošle godine nokautirao Rossa Pearsona, jedan bonus već dobio.

Inače, Hookeru je ovo treći nastup u lakoj kategoriju, u koju se popeo prošle godine te je sva tri puta slavio prekidom, a imena protivnika su i više nego impresivna. Ross Pearson, Marc Diakiese i sada Jim Miller. Vrijeme je za neki rangirani ispit, što je Hooker uostalom sam zatražio, licem u lice prozvavši Paula Feldera, koji ga je intervjuirao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije