Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TO JE MOGUĆE

Specijalci uletjeli na teren i uhitili nogometaša tijekom utakmice!

Rumunjska nogomet specijalci
Screenshot Youtube
13.06.2013.
u 22:57

Nogometaš rumunjskog niželigaša sumnjiči se za krijumčarenje i pljačke, a u pritvor je otišao u dresu i kopačkama

Da je zakon zaista isti za sve, kako je danas resorni ministar poručio Leu Messiju optuženom zbog utaje poreza, osjetili su nogometaši rumunjskih niželigaša Chisode i Sannicolaul Mare.

Na njihovu utakmicu uletjeli su pripadnici specijalne policije te svim nogometašima i članovim stručnog stožera naredili da legnu na pod.

Naime, jake policijske snage odlučile su baš tada uhititi nogometaša Chisode, Sorina Udreu zbog sumnje da je počinio niz nedjela, poput iznude, pljačke te krijumčarenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije