Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike Parižanima

Španjolski novinar: 'Messijeva čarapa znači više od cijelog PSG-a!'

PSG-ovi ultrasi tražili odlazak Messija i Neymara
Foto: Michael Baucher
1/4
05.05.2023.
u 22:10

Ukoliko se Lionel Messi ne odluči na obnovu ugovora s PSG-om krajem ove sezone, iduće bi mogao ponovo zaigrati na Camp Nou. Postoji i opcija da se pridruži Ronaldu u Saudijskoj Arabiji i tako obnovi staro rivalstvo

Lavina navijačkog protesta potekla je nakon što je Lionel Messi nakon poraza protiv Lorienta (3:1) otputovao u Saudijsku Arabiju. Učinio je to bez dozvole pariškoga kluba koji se bori za prvo mjesto u francuskoj ligi. Klub je reagirao dvotjednom suspenzijom, a navijači su Messija, ali i Neymara oštro vrijeđali.

U obranu argentinske legende stao je španjolski novinar Cristobal Soria. "Ne želim da se itko jako uzruja i krivo me shvati, ali bit ću jasan. Rukovodstvo i navijači PSG-a moraju poštovati Lionela Messija", napisao je i dodao:

"Njegova čarapa ima više povijesti i znači više od cijelog PSG-a. Želite ga kazniti? Radite što mislite, ali trebali bi biti zahvalni do kraja života što je Messi nosio vaš dres i branio boje vašeg kluba!"

Francuski mediji nagađaju da se nakon suspenzije Messi neće vratiti u crveno-plavi dres, a isto tako ne vjeruju da će doći do obnove ugovora koji ističe krajem aktualne sezone. Osim povratka u Barcelonu, koja želi vratiti Messija od kad ga je zbog financijskih poteškoća prodala, nagađa se da bi mogao otići upravo u Saudijsku Arabiju.

"U tijeku su razgovori između Lionela Messija i Al Hilala. Učinit će ga najplaćenijim igračem na svijetu uz godišnju plaću od 360 milijuna eura", pišu iz Telegrapha.

Najplaćeniji igrač današnjice je Cristiano Ronaldo koji je za čak 200 milijuna eura po sezoni prešao u Al Nassr. Messijevim odlaskom na Bliski istok, obožavatelji nogometa mogli bi ponovo biti počašćeni dvobojima i rivalstvom dvojice najboljih nogometaša svoga doba.

VIDEO: Taksist u Beogradu odbio naplatiti vožnju: Djevojke u redu je, imam i ja majku kući

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
09:59 06.05.2023.

Svaki igrač vrijedi koliko vrijedi trenutačno. Ne gleda se koliko je bio dobar prije. I Messi i Ronaldo su bili carevi, ali vrijeme ide. I brazilski Ronaldo i svi ostali velikani su bili veliki igrači pa nestali. Sutradan će mlade generacije znati za Messija samo iz priča roditelja. Tako to ide. Moram priznati da mi Hrvati imamo veliku bolju držeći se za stare zasluge zauvijek. Netko je rekao da Luka može igrati za reprezentaciju koliko želi jer nas je zadužio. To su gluposti. Igraš dokle možeš, kada više ne možeš dolazi netko drugi na tvoje mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije