Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silva se oprostio

Španjolska ostala bez još jedne zvijezde uoči dvoboja s Hrvatskom

David Silva
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
13.08.2018.
u 19:55

"Tjednima sam razmišljao o oproštaju i jedna mi je od najtežih odluka u karijeri", napisao je David Silva


Zvijezda Manchester Cityja David Silva objavio je da više neće igrati za španjolsku reprezentaciju, u pismu na društvenim mrežama, piše Goal.

Silva je za furiju odigrao 125 utakmica u 12 godina i zabio je 35 golova. Svjetski je prvak iz 2010. i europski iz 2008. i 2012. Sad se odlučio fokusirati na klupsku karijeru.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

"Nije lako, nakon svega što sam prošao, sjesti i napisati ovo", počeo je 32-godišnji Silva na Twitteru. 

"Tjednima sam razmišljao o oproštaju i jedna mi je od najtežih odluka u karijeri."

"Reprezentacija mi je dala sve i omogućila mi da sazrem kao igrač i kao osoba od prvih dana. Odlazim ponosno nakon 125 utakmica i 35 golova u 12 godina, te osvojenima SP-om i dva Eura."

"Odlazim sretan sa svojim postignućima i onime što sam postigao, o čemu sam sanjao s momčadi koju ću zauvijek pamtiti. Završio sam eru punu emocija i sjećanja na ljude poput Luisa Aragonesa, učitelja kojeg nikad neću zaboraviti."

"Ne mogu otići bez da zahvalim svim suigračima, trenerima koji su mi vjerovali i ljudima iz saveza koji su nam olakšavali život."

"I dakako obitelji za njihovu potporu svih tih godina. Kao i navijačima koji su me uvijek podržavali dok sam nosio španjolski dres."

"Hvala, sretno i zbogom!"

Silva je treća španjolska zvijezda koja je objesila kopačke o klin nakon SP-a u Rusiji i ispadanja od domaćina u osmini finala.

Andres Iniesta objavio je to odmah nakon poraza, a u subotu i Gerard Pique. Španjolska na jesen u Ligi nacija igra protiv Hrvatske, prvu utakmicu 11. rujna u Elcheu.

Komentara 2

MI
mislav22
21:18 13.08.2018.

Kad se boje Hrvatske

MA
Marsijanac
20:21 13.08.2018.

""Tjednima sam razmišljao o oproštaju i jedna mi je od najtežih odluka u karijeri", napisao je David Silva"...... Carli se oprostio, a to jos trebaju uciniti Suba i Mandjo. Tu jos dodajmo poziv Santiniju i Barisicu i repka bi nam mogla biti jos i jaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije