Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno emocija

Mandžukić se dirljivom porukom oprostio od Ćorluke

Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
12.08.2018.
u 20:53

Suigrači su Čarliju zahvalili na godinama druženja i zajedničkog igranja u najdražem dresu

Vedran Ćorluka se prije nekoliko dana oprostio od reprezentacije. Hrvatski stoper godinama je bio stup obrane vatrenih. Čarli se emotivnim pismom oprostio od suigrača i navijača.

Naravno, i njegovi suigrači su mu zahvalili na godinama druženja i zajedničkog igranja u najdražem dresu. Sada se vrlo dirljivom porukom oprostio i Mario Mandžukić:

>> Pogledajte glazbene hitove vatrenih

'Čarli, bilo mi je zadovoljstvo dijeliti svlačionicu s tobom, a posebno me raduje što će nakon svih pobjeda i poraza naša posljednja zajednička uspomena iz reprezentacije biti srebrna medalja i ono nevjerojatno slavlje nakon povratka u Hrvatsku. Hvala na svemu i sretno dalje.'

Komentara 12

BR
Brandfackel2
21:35 12.08.2018.

Čarli je legenda i nema riječi kojima se može odati poštovanje takvom igraču! Usput, načuo sam da su Plenković i njegova tzv. hrvatska vlada za vrijeme SP-a u Rusiji jednom tobože zasjedali u dresovima hrvatske reprezentacije pa me zanima daa li netko ima link sa slikom Pupovca u kockastom dresu?!

SC
schwertransport
05:59 13.08.2018.

Kako su te poruke uvijek dirljive

DU
Deleted user
23:32 12.08.2018.

VL se lijepo pogostio sa tisucu clanaka.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije