Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA LI ISTINE?

Španjolci znaju zašto je Hrvatska izgubila: 'Mi to imamo, a Hrvati nemaju'

Utakmica četvrtfinala Europskog U21 prvesntva između Španjolske i Hrvatske
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.05.2021.
u 22:30

- Neki od naših igrača možda nisu među najpoznatijima u Europi...

Mladi Španjolci su nakon produžetaka pobijedili Hrvatsku 2:1 i plasirali se u polufinale Europskog prvenstva do 21 godine, a tamošnji mediji to su proslavili i dali zanimljivu ocjenu.

- Neki od naših igrača možda nisu među najpoznatijima u Europi, ali imaju nogomet u sebi. I zato je Španjolska u polufinalu Eura treći put zaredom. Sve ostalo ne bi ni bilo pošteno - ocijenila je Marca.

Time zapravo sugeriraju da Hrvati nemaju nogomet toliko "u sebi" kao što imaju oni. Možda to i ima neke istine jer završnicu su ipak odigrali mladi Španjolci bolje. Ujedno, iskoristili su činjenicu da Puedu nikako nije mogao pratiti Vušković, koji je kod oba gola kasnio.

Izbornik Igor Bišćan neće istaknuti to kao problem već detalj koji zna s vremena na vrijeme mučiti naš nogomet - klasični napadač. Mlada reprezentacija ga nema i to se osjetilo.

Komentara 15

Avatar Agramer000
Agramer000
23:14 31.05.2021.

ovaj vušković je totalni antitalent

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
23:22 31.05.2021.

Jedna pobjeda, 3 poraza, nismo ni 1/4 zasluzili, samo sreca...

LI
liliZG
10:58 01.06.2021.

ivanušecu je nepravedno dosuđen žuti, koliko sam ja vidjela španjolac je puno previsoko dignuo nogu i onda doskočio krivo i sam sebe ozljedio,..... al je nevjerojatno da niti jedan sudac to nije vidio,..... ili sam JA možda slijepa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije