Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL MUNDO DEPORTIVO PIŠE

Španjolci tvrde da Luka Modrić 'hoda po opasnom rubu' i čude se Hrvatskoj

Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Slovenija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
28.03.2022.
u 12:04

Španjolcima nije jasno zašto je Modrić s 36 godina na leđima igrao u nebitnoj prijateljskoj utakmici sa Slovenijom

Luka Modrić hoda po rubu, naslov je na španjolskom sportskom dnevniku El Mundu Deportivu nakon prijateljske utakmice Hrvatske i Slovenije (1:1) u Dohi.

Španjolci se čude da je Modrić koji ima 36 godina bio u početnoj postavi u toj utakmici koja nije bila previše važna.

"Bliži se završni dio sezone, a Hrvat gotovo da nije stao. Još više iznenađuje to što je u reprezentativnoj stanci Hrvatska, koja se već plasirala na Svjetsko prvenstvo, igra protiv Slovenije s 'desetkom' Real Madrida u momčadi", stoji u tekstu te se dodaje:

"U 2022. odigrao je 17 utakmica u nizu, od toga 14 u početnom sastavu i u tri je ušao s klupe. S obzirom na poziciju koju igra i minutažu, Luka Modrić hoda po opasnom rubu."

U članku se zaključuje da bi sada trener Carlo Ancelotti mogao odmarati Modrića u utakmicama koje nisu ključne za Real Madrid. Dodajmo i da po svemu sudeći Modrić u utorak neće početi prijateljsku utakmicu s Bugarskom budući da je izbornik Zlatko Dalić rekao da će sasvim promijeniti momčad.

>> Pogledajte i video

Komentara 4

Avatar southman
southman
12:36 28.03.2022.

A u LA Ligi kao igrao vrlo ozbiljne utakmice ; Levante, Leganes, Mallorca itd.

BI
billynik
13:29 28.03.2022.

Za Dalića je previše da razmišlja tako daleko.

18
18071976
13:11 30.03.2022.

Pa trebao nam je bod , eto zato je igrao , uostalom koga briga što bi oni htjeli da igra samo ta Real i to 99% svih prvenstvenih utakmica , tu se nisu zapitali da li je potrebno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije