Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić NA UDARU

Španjolci prozvali Luku: Vrijeme je da pronađeš odgovor na to

Luka Modrić Real madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.10.2018.
u 12:05

– Modrić je igrao za hrvatsku reprezentaciju koja je odigrala 0:0 protiv Engleske, što znači da momčadi za koje je igrao nisu zabile pet uzastopnih utakmica, odnosno 499 minuta

Real Madrid gotovo je sedam sati bez gola te četiri utakmice bez pobjede. Problem nisu samo napadači, već loša forma Luke Modrića i Tonija Kroosa.

Uvod je to teksta na Marci u kojem je ugledni španjolski dnevnik hrvatskog veznjaka prozvao kao jednog od glavnih razloga Realove krize.

– Modrić je igrao za hrvatsku reprezentaciju koja je odigrala 0:0 protiv Engleske, što znači da momčadi za koje je igrao nisu zabile pet uzastopnih utakmice, odnosno 499 minuta – ističe Marca.

Ističe kako je preskočio prijateljsku utakmicu protiv Jordana kako bi se ranije priključio treninzima Reala.

Pred Realom su domaće utakmice protiv Levantea i Viktorije Plzen, nakon čega ih čeka gostovanje kod Barcelone.

– Uoči tih utakmica Real ima dva ključna veznjaka koji moraju pronaći odgovor na svoju lošu formu – zaključuje Marca.

>> Pogledajte i potez kojim Modrić izluđuje protivničke igrače


 

Komentara 3

AG
Agricola
13:29 18.10.2018.

Što, da Luka uzme loptu, ode na bok, sam sebi nabaci i onda stigne na svoj centaršut u kazneni prostor i zabije gol glavom? Pitaj napadače zašto ne zabijaju golove. Luka je protiv Engleske bio odličan, bolji nego na onoj utakmici na svjetskom prvenstvu, a to što je Kramarić promašio tri a Perišić jednu čistu priliku nije njegova krivnja.

LI
liliZG
12:09 18.10.2018.

veznjaci nemaju kome dodati

Avatar babas
babas
23:43 18.10.2018.

Luka je uz Livakovića bio naš najbolji čovjek na terenu protiv Engleza,problem je što su napadači bili van forme,ali ako uđu u formu za mjesec dana,pregaziti ćemo i Španjolce i Engleze usred Londona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije