Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KUPU

Španjolci popustili: Dozvoljen dolazak gledatelja na tribine

Real Madrid vs Real Sociedad football spanish match of King Cup quarterfinals
Juan Carlos Rojas/DPA/PIXSELL
17.03.2021.
u 16:13

Na stadionu La Cartuja bit će dopušten dolazak između 20 i 25 posto kapaciteta stadiona koji je 60,000.

Finale prošlosezonskog Španjolskog nogometnog kupa u kojemu će se 3. travnja u Sevilli sastati dva baskijska kluba, Athletic Bilbao i Real Sociedad, bit će odigran s navijačima na tribinama, objavio je radio Cadena Ser.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na stadionu La Cartuja bit će dopušten dolazak između 20 i 25 posto kapaciteta stadiona koji je 60,000.

I finale ovosezonskog Kupa u kojemu će Athletic na istom stadionu igrati protiv Barcelone 17. travnja također bi se trebao igrati pred sličnim brojem gledatelja.

Iz Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) odbili su komentirati ove navode, ali su objavili kako će u četvrtak održati sastanak s predstavnicima Athletica i Real Sociedada kako bi dogovorili sve detalje vezane za odigravanje susreta.

Komentara 1

MA
Marsi
23:11 17.03.2021.

BBB i Torcida su postali kukavice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije