Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA PRESICA KRZNARA

Oršić pred Spurse tvrdi: Nismo baš razmišljali o ostavci Zorana Mamića

Dinamo protiv Krasnodara igra za osminu finala Europa lige
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
17.03.2021.
u 13:22

Znamo cijeli stručni stožer jako dobro, ostvarili smo puno dobrih rezultata, prate istu filozofiju pa neće biti većih problema. Nastavit ćemo ovako raditi kako smo do sada i nadam se da ćemo i dalje biti uspješni

Dinamo u četvrtak od 18:55 igra uzvratnu utakmicu osmine finala Europske lige u Maksimiru protiv Tottenhama. Englezi u Zagreb stižu s pozitivnim rezultatom 2:0, ali i dalje nije nemoguće za Modre postići uspjeh. Doduše, pitanje je koliko su sve nesportske aktivnosti pogodile igrače i cijeli klub baš u dane uoči utakmice. 

Na presici uoči utakmice Dinamo su predstavljali golgeter Mislav Oršić te novopečeni glavni trener i sportski direktor Damir Krznar, donedavni pomoćnik Zorana Mamića. Iako mlađeg Mamića više nema, velikih promjena neće biti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

–  Nema promjena, ta utakmica sprema se već 14, 15 dana. Sve smo već napravili, nema nikakvih taktičkih promjena. Predstoji još jedan završni trening. Ja sam dio Mamićeva stožera, zajedno smo sedam, osam, godina, tu nekih praznina neće biti, ako će i biti, to ćemo prebroditi. Veliki je gubitak što nema Zorana Mamića, ali što je, tu je. Moramo se snalaziti u svim situacijama. Sportski je nadati se i nadamo se da možemo napraviti iznenađenje – kazao je Krznar.

– Imamo velik zaostatak, ali vjerujemo da nije nenadoknadiv. U novoj utakmici na Maksimiru moramo dati svoj maksimum i probati preko maksimuma i pokušati iznenaditi Tottenham, doći do rezultata koji bi nas zadovoljio, a nas zadovoljava samo prolaz – odao je Damir Krznar.

Naravno da je Mamić također surađivao u pripremi utakmice.

– Zoran je na zadnjem treningu bio prekjučer, odradili smo prije početka tjedna sadržaj treninga, satnicu i sve živo. Više potrebe za nekom stručnom pomoći nema. Sigurno da ću s veseljem prihvatiti njegovu sugestiju ako se on javi. Sigurno da ćemo razglabati o utakmici jer smo i prijatelji – kaže Krznar koji ne očekuje ništa drukčiji Tottenham nego li u Londonu, iako neće biti njihove zvijezde Sona. Nažalost, Dinamo je još bez Gvardiola i Moharramija.

– Njihov sustav je poznat, ako će biti nekih korekcija u igračkom dijelu, očekujemo dvije, tri promjene, ali to ništa ne mijenja u njihovoj snazi. Oni su jaki i mi moramo biti na maksimumu ako želimo isporučiti dobar rezultat – smatra Krznar.

Mislav Oršić nije htio pretjerano komentirati situaciju oko Mamića. Da je Zoran bivši trener, doznali su u ponedjeljak navečer.

– Nismo previše razmišljali o tome, mi smo igrači i moramo misliti samo o tome što je na terenu. Maksimalno smo fokusirani na ovaj izazov i moramo najbolje izvući iz ovoga. Znamo cijeli stručni stožer jako dobro, ostvarili smo puno dobrih rezultata, prate istu filozofiju pa neće biti većih problema. Nastavit ćemo ovako raditi kako smo do sada i nadam se da ćemo i dalje biti uspješni – rekao je Oršić.

– Ispred nas je veliki izazov, prvu smo izgubili, ako ćemo htjeti nešto napraviti, morat ćemo biti hrabriji i probati zabiti gol. Još uvijek se igra bez navijača i bilo bi nam sigurno lakše da je pun stadion. Moramo se prilagoditi tome i dat ćemo sve od sebe – dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentara 1

Avatar Zzzz
Zzzz
14:00 17.03.2021.

Naravno da niste rzmišljali o braći Mamić, oni su prošlost, kao da nikad nisu postojali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije