Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ MADRIDA

Španjolci otkrivaju: Luka Modrić napušta Real i odlazi na savršenu destinaciju za kapetana vatrenih

Spanish Super Cup - Real Madrid Training
JUAN MEDINA/REUTERS
14.01.2024.
u 13:56

Modrić je ove sezone upisao 22 nastupa, jedan pogodak i pet asistencija za Real, ali sasvim je jasno kako više nije u užim planovima talijanskog stratega.

Hrvatski kapetan Luka Modrić odlučio je napustiti Real Madrid u ljetnom prijelaznom roku i otići u jedan od klubova Saudijske Arabije, objavio je španjolski portal Planet Real Madrid. Iako nije riječ o pouzdanom izvoru, vrlo je moguće da veznjak Reala i Hrvatske napusti Santiago Bernabeu nakon 12 godina. Navedeni medij navodi kako je Saudijska Arabija 'idealna destinacija za Hrvata'.

GALERIJA Španjolci tvrde da Modrić na ljeto napušta Real

Spanish Super Cup - Real Madrid Training
1/6

Modrić je tijekom ljeta 2023. imao iznimno bogate ponude Saudijaca, kokretno Al Ahlija i Al Ittihada, govorilo se kako je već tada mogao otići, no ipak je produljio ugovor s Realom na godinu dana te odbio oko 200 milijuna eura. U međuvremenu više nije u prvome planu trenera Carla Ancelottija jer su u hijerarhiji ispred njega mlade snage poput Judea Bellinghama, Aureliena Tchouamenija, Eduarda Camavinge ili Fedea Valverdea.

VEZANI ČLANCI:

Modrić je ove sezone upisao 22 nastupa, jedan pogodak i pet asistencija za Real, ali sasvim je jasno kako više nije u užim planovima talijanskog stratega. 

Komentara 22

AL
alkemičar
15:37 14.01.2024.

Steta sto ne moze svoju veliku i bogatu nogometnu karijeru zavrsiti u realu, klubu u kojem je zapoceo svoj nevjerojatan put i kojemu je dao sve sto je imao, znao i mogao. To bi bila jedna divna zaokruzena prica, kraj kakav si svaki nogometas moze samo pozeljeti. Nadam se da ce prijeci u neki dobar klub ako moze bilo gdje drugdje samo ne u arabiju da ipak bude u dodiru s "pravim" nogometom, a ne njihovom levatskom ligom. Tamo neka ide samo ako nema nikakvog drugog izbora, a jos zeli igrati. Luka, sta god odlucis i gdje god odes, sretno i sve najbolje!

OL
olujasviholuja
16:50 14.01.2024.

Luka vrati se u Hrvatsku, imaš dosta novaca i nemoj dozvoliti klubu da te "proda" kao na stočnom sajmu

ST
strahimir
14:47 14.01.2024.

Najpoznatiji Hrvat u svijetu i bilo bi poželjno da napokon nakon Oca domovine imamo jednog normalnog velikog Hrvata na mjestu predsjednika države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije