Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale Mateu

Španjolci oduševljeni: 'Kovačić je odmah zasjao, Hrvati vode Real!'

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
24.09.2015.
u 16:29

"Benitez je želio testirati hrvatsko partnerstvo koje bi trebalo rasti tijekom sezone. Modrić, koji je također odigrao odličnu utakmicu, je jako dobro surađivao sa svojim sunarodnjakom"

Mateo Kovačić jučer je prvi puta zaigrao za Real od prve minute i odmah oduševio nastupom. Rafa Benitez ukazao mu je povjerenje u jakoj utakmici, na gostovanju u Bilbau, a Mateo mu je vratio na najbolji mogući način. Zajedno s Modrićem diktirao je tempo igre kraljevskog kluba, a našao se u prvom dijelu u dvije dobre prilike, ali mu je Iraizoz sjajnim obranama spriječio prvijenac u bijelom dresu.

Mateova igra bila je pod povećalom, ali uspio je i španjolske novinare uvjeriti u svoj talent pa mu je Realu sklona Marca posvetila članak pod naslovom "Kovačić zasjao u prvom nastupu u početnoj postavi".

"Casemiro je bio najavljen, ali Kovačić je započeo u prvih 11 protiv Athletica. Bila je to velika utakmica, na velikoj sceni i protiv jakog protivnika. Nakon pet ulazaka s klupe, Hrvat je gurnut na prvi veliki test", započinje Marca svoju priču pa kreće s pohvalama.

"Kovačićeva kreativnost pokazala se jednako efektnom poput one njegova sunarodnjaka. Modrić s desne, a Kovačić s lijeve strane predvodili su napade Reala. Mateo je bio posebno aktivan, Njegova dodavanja, duga i kratka, bila su sjajna! Odlično je kontrolirao loptu i nekoliko puta probio obranu Athletica. U obrani je uvijek stizao pomagati Marcelu".

Za hrvatski nogomet velika je čast što imamo dvojicu igrača i tako velikom klubu, a uz to, oni igraju zajedno u početnom sastavu. I novinaru Marce svidjelo se to partnerstvo.

"Benitez je želio testirati hrvatsko partnerstvo koje bi trebalo rasti tijekom sezone. Modrić, koji je također odigrao odličnu utakmicu, je jako dobro surađivao sa svojim sunarodnjakom", zaključak je teksta u Marci.

>>Benzema odveo Real na vrh, Modrić sjajan, Kovačić promašio dvije velike prilike

>>Modrić i Kovačić preuzeli konce Realove igre: 'Mateo je bio sjajan!'

Komentara 16

DU
Deleted user
17:11 24.09.2015.

Taj Kovačić je fenomenalan. Naravno ljubomorni atmosferlije će to umanjivati dok god mogu. Neće moći dugo umanjivati još jednog Dinamovog dragulja jer mali će tek pokazati što zna. Mada je već brutalno dobar igrač kakvog Hajduk nije imao zadnjih 200 godina. Ne spominjem Hajduk zato jer ga ne volim ili mi je neki faktor. Nego većina njegovih navijača mi ide na .u...c jer se uvijek bave Dinamom i umanjivanjem vrijednosti njegovih sadašnjih i bivših igrača. Dovoljno je pogledati gdje igraju i zašto je Dinamo vječni prvak. Ali ne njh sudci kradedu. Kovačiću sjajan si. Svu sreću ti želim.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:21 24.09.2015.

Pa i Modrić je bio Lukica i grijat će klupu pa je s vremenom došlo sve na svoje, još da nestane mržnje onih što ne mogu smislit HR ....

TM
Tim_Minchin
23:01 24.09.2015.

ajme meni koliko umova komentira ovdi... pa zasto vi niste treneri i izbornici diljem svijeta???? udarati po modricu koji je sam sebi unistio sezonu da bi sprijecio jedan napad jer voli i postuje kockice??? to ste zaboravili?? ne pada vam na pamet da su nam izbornici nikakvi i da ne znaju postaviti igru?? a da igraci moraju postovati njihove naputke... kako je modric igrao pod bilicem? vrhunski... jer je bilic jedini znao sto radi... oladite vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije