Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Halilović poražen

Benzema odveo Real na vrh, Modrić sjajan, Kovačić promašio dvije velike prilike

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.09.2015.
u 22:59

Rayo Vallecano pobijedio je Sportin Gijon 2:1, a Alen Halilović za goste je odigrao cijelu utakmicu.

Rafa Benitez može odahnuti, njegova momčad pobjedom je zaključila teško gostovanje u Bilbau. Karim Benzema bio je prvo ime susreta, postigao je oba gola u pobjedi Reala protiv Athletica 2:1.

Gosti, za koje su u početnom sastavu igrali i Modrić i Kovačić, bolje su otvorili utakmicu, a u 19. minuti došli su u vodstvo. Ronaldo iz slobodnog udarca pucao pokraj gola. Vratar je primio loptu i kratko izveo San Joseu, a ovaj mu je odmah vratio, ali prekratko, što je iskoristio Benzema i zabio za 1:0.

Nakon toga nastavio se val napada Reala, a dvije sjajne prilike imao je Mateo Kovačić. Prvo je u 37. minuti iz okreta pucao nakon asistencije Ronalda, ali mu je vratar izvukao udarac ispod grede i prebacio u korner. Samo pet minuta poslije Kova je bio u još boljoj prilici, ali mu je sa šest, sedam metara Iraizoz odlično obranio.

U nastavku susreta Athletic je krenuo odlučnije i nije Realu dopustio dominaciju, a to je urodilo plodom u 67. kada je Sabin izjednačio. No, slavlje domaćih navijača trajalo je samo četiri minute. Modrić je sjajnom loptom proigrao Isca koji je ostao sam na desnoj strani, neometan ubacio, Benzema pospremio loptu u gol za nova tri boda.

Kovačić je bio vrlo dobar, a igrao je do 89. minute, dok je Modrić odigrao vjerojatno najbolju partiju ove sezone i u igri proveo svih 90 minuta. Real je došao do četvrte pobjede u sezoni i iskoristio kiks Barcelone te zasjeo na prvo mjesto ljestvice.

Dodajmo kako je Rayo Vallecano pobijedio Sportin Gijon 2:1, a Alen Halilović za goste je odigrao cijelu utakmicu.

>>Kataloncima se ovo nije dogodilo više od deset godina: Celta razbila Barcu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije