Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AS O NASTUPU

Španjolci kritiziraju Modrića: Nevidljiv, vidjelo se da je razočaran

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/7
06.11.2023.
u 10:02

"Ukratko - nestao je, bio je nevidljiv. Nije bilo njegovih zaštitnih znakova: sjajnih proigravanja između suparničkih linija, driblinga koji ruše koncepciju protivnika ili ponavljanja kojima ih izluđuje. Modrić je odigrao dobar meč, ali od njega se očekuje daleko više"

Tjedan dana nakon što je u El Clasicu na gostovanju porazio Barcelonu, Real Madrid je u susretu 12. kola Primere na Santiago Bernabeu kiksao odigravši tek 0:0 protiv Rayo Vallecana. "Kraljevski klub" je lomio gostujući sastav, ali nije uspio slomiti Rayo koji je osvojio prvi bod na Santiago Bernabeu nakon 11 uzastopnih poraza. Posljednji bod u Realovom dvorištu Rayo je osvojio u ožujku 2000. godine odigravši 0:0, a nakon toga je nanizao 11 poraza uz razliku pogodaka 42:10.

Real je tijekom susreta imao 63 posto posjeda lopte, a uputio je 22 udarca prema suparničkim vratima pri čemu pet u okvir gola. S druge strane Rayo je uputio tek tri udarca, no niti jedan u okvir Kepina gola. Domaćin je imao i 11 kornera, a suparnik tek jedan. Međutim, nije pomoglo. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 69. minute kada je umjesto njega u igru ušao Rodrygo.

Španjolski sportski dnevni list AS smatra da je Modrić bio među najlošijim igračima. Dao mu je ocjenu četiri u rasponu od jedan do 10. Takvu ocjenu dobio je još samo napadač Reala Joselu.

"Ukratko - nestao je, bio je nevidljiv. Nije bilo njegovih zaštitnih znakova: sjajnih proigravanja između suparničkih linija, driblinga koji ruše koncepciju protivnika ili ponavljanja kojima ih izluđuje. Modrić je odigrao dobar meč, ali od njega se očekuje daleko više", piše AS i dodaje:

"Ne igra od početka u velikim utakmicama i onda mora iskoristiti prilike protiv malih klubova kao što je Rayo. Kada je pozvan da izađe iz igre, teren je napustio vrteći glavom. Uz pljesak Bernabeua, ali razočaran."

Ključne riječi

Komentara 4

T2
Tomo_20
10:52 06.11.2023.

Joj koji su to neznalci Modric je bio jos medju najboljima jucer sta moze kad neznaju zabiti!!!

GA
galico
10:33 06.11.2023.

Samo madridski As, dok Marca i navijači smatraju da je bio među najboljima i da su napadači problem ( vini i joselu)

TR
Trbonja7272
14:09 06.11.2023.

- U pripremi za utakmicu pronašli smo prostore koje će napadati Vinicius i Bellingham i uspjeli smo kontrolirati te koridore. Ali Modrić je našao alternativne pravce prodora prema našem golu i tako nas je probio. Srećom je zamijenjen, rekao je Francisco. Kome vjerovati? Novinarima ili treneru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije