Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE DALJE OD REALA

Španjolci: Beckham želi ujediniti Modrića i Messija. Ima samo jednu prepreku

Argentina v Croatia - FIFA World Cup 2022 - Semi-Final - Lusail Stadium
Foto: David Klein
1/3
23.09.2023.
u 13:25

"Izgledno je da će se Luis Suarez ovog siječnja priključiti Lionelu Messiju, Jordiju Albi i Sergiju Busquetsu u Inter Miamiju. Pitanje je hoće li to napraviti i Luka Modrić na kraju sezone", piše španjolski Mundo Deportivo

Jedno od velikih pitanja ovoljetnog prijelaznog roka bilo je potpisivanje novog ugovora hrvatskog kapetana Luke Modrića (38) i Real Madrida. Modrić je tijekom 11 godina u Madridu postao klupska legenda. Po isteku ugovora imao je brojne unosne ponude, ali ipak je odlučio ostati u kraljevskom klubu kako bi zadržao formu za još jedno veliko natjecanje s "vatrenima".

Ipak, nova sezona je stigla, a promjene koje su novopridošli igrači unijeli u vezni red Carla Ancelottija značile su i manju minutažu za Luku Modrića i njegovog dugogodišnjeg suigrača Tonija Kroosa. Španjolski mediji smatraju da bi ovo moglo konačno potaknuti Modrića na odlazak u mirovinu ili odlazak iz europskog nogometa.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Argentina v Croatia - FIFA World Cup 2022 - Semi-Final - Lusail Stadium
1/19

Mundo Deportivo u svome tekstu piše o Modrićevoj opciji odlaska u MLS. Podsjetimo, Modrić je nakon treće utakmice nove sezone španjolskoga prvenstva uočen na Hrvatskoj obali, a društvo mu je pravio David Beckham. Legendarni Englez je vlasnik Inter Miamija, kluba u koji je ovoga ljeta otišao Lionel Messi.

"Izgledno je da će se Luis Suarez ovog siječnja priključiti Lionelu Messiju, Jordiju Albi i Sergiju Busquetsu u Inter Miamiju. Pitanje je hoće li to napraviti i Luka Modrić na kraju sezone. Beckhamova je želja u momčad pridodati Realova osvajača Zlatne lopte, koji nema minutažu kakvu bi htio kod Carla Ancelottija i koji bi mogao razmisliti o tome da otputuje u Miami da bi zaigrao uz Messija", stoji u tekstu španjolskog medija.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, navode i jedan problem u realizaciji ovakvoga transfera. To je financijsko ograničenje za plaće igrača, takozvani "salary cap". Svojim primanjima bi Messi, Suarez, Alba i Busquets popunili 40 posto tog dozvoljenog iznosa. To znači da bi Beckhamov klub morao aktivno tražiti rješenje i činiti promjene u momčadi kako bi si omogućio isplaćivanje Luke Modrića.

VIDEO Nadalu bi mogao biti zabranjen nastup na OI: Prije mirovine želi igrati u paru s Alcarazom

Komentara 1

Avatar Retro
Retro
16:06 23.09.2023.

Po svemu što je Luka rekao do sada izgledno je da će prije otići u mirovinu nego se seliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije