Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Rome

Spalletti: Dok sam bio u Zenitu željeli smo dovesti Modrića

Luciano Spalletti
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
17.02.2016.
u 14:29

Madriđani u Europi nisu prošli Talijane već gotovo trideset godina, od Juventusa 1987.

Luciano Spalletti, trener Rome, najavio je prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv madridskog Reala biranim riječima o Luki Modriću.

"Dok sam radio u Zenitu pratili smo Luku Modrića. Klub i ja smo jako željeli imati takvog igrača. No on je za nas, ipak, bio nedostižan'', priča talijanski strateg.

Čini se da je Modrić nedostižan i za ostale klubove koji ga vrebaju već niz godina, a hrvatski reprezentativac je sretan u Madridu.

"Sa Zidaneom se jako dobro razumijem. On te zavodi i uvjerava. Njegovi treninzi su intenzivni, na njima se svaki dan nešto nauči", rekao je Modrić u razgovoru za španjolske dnevne novine El Mundo.

"Pružit ćemo svoje najbolje izdanje. Ja se osjećam jako dobro, snažno. Osim toga, pazim na sebe. Naježim se kada se sjetim osvajanja Lige prvaka."  A za ponovno osvajanje Lige prvaka za početak će morati proći Romu, koja ih je eliminirala u istoj fazi natjecanja prije osam godina. Madriđani u Europi nisu prošli Talijane već gotovo trideset godina, od Juventusa 1987.

>>Ronaldo se poigravao i ismijavao Modrića i Kovačića na treningu pa ljutit izjurio s presice

>>Maestro Luka: jedini Hrvat koji je pet puta dočekao proljeće u LP-u

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
15:24 17.02.2016.

Dok je bio u Zenitu željeli su dovesti Modrića a sada kada je u Romi žele dovesti Žutića, Crvenovića, Crnića ili Zelenovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije