Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blamaža new yorka

Spahijina Atlanta u doigravanju, James prestigao legendarnog Raya Allena

Jeff Tague
Foto: Reuters/Pixsell
04.03.2015.
u 09:55

Chicagu nisu nedostajali ozlijeđeni Rose i Buttler jer Bullsi su slavili protiv Washingtona.

Atlanta Nevena Spahije nakon velikog preokreta pobijedila je Houston 104:96 i postala prva momčad koja je ove sezone izborila nastup u doigravanju. Gosti su pred kraj druge četvrtine imali 18 koševa prednosti, ali vodeću momčad lige do pete pobjede u nizu odveli su Jeff Teague (25 koševa) i Al Horford (18). Bilo je očito kako Houstonu silno nedostaje prvi strijelac lige, suspendirani James Harden (zbog udaranja LeBrona Jamesa).

No, zato Chicagu nisu nedostajali ozlijeđeni Rose i Buttler jer Bullsi su slavili protiv Washingtona (97:92). Prevodili su ih ovog puta Mirotić i Brooks sa 23, odnosno 22 poena.

Cleveland je pak pregazio Boston 110:79 uz 27 koševa LeBrona Jamesa. Ali to nije jedina dobra vijest za Cavalierse, naime, vratio im se Kyrie Irving i to dojmljivim nastupom sa 18 postignutih koševa.

James je ujedno prestigao nekadašnjeg suigrača, Raya Allena, na ljestvici najboljih strijelaca NBA lige svih vremena. Dosad je postigao 24,508 poena i nalazi se na 21. mjestu.

Sacramento je pak ponizio New York pred njegovom publikom pobijedivši sa čak 38 koševa razlike (124:86).

Rezultati:

Charlotte Hornets - Los Angeles Lakers 104:103

Cleveland Cavaliers - Boston Celtics 110:79

New York Knicks - Sacramento Kings 86:124

Atlanta Hawks - Houston Rockets 104:96

Chicago Bulls - Washington Wizards 97:92

Memphis Grizzlies - Utah Jazz 82:93

Denver Nuggets - Milwaukee Bucks 106:95

>>Kad se dečki darivaju: Evo čime je LeBron James iznenadio Ronaldinha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije